Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

tulucy 14:53, 22 paź 2016

Pada...

Normalnie coś mnie trafi z tą pogodą, a w tygodniu ma być ładnie... Po ciemku po pracy będę dłubać chyba.
UrsaMaior 14:58, 22 paź 2016

No Ja na dodatek migrenę przerabiam od paru dni:/ Z dobrych wieści to w końcu tapicer odebrał kanapę do zrobienia, teraz muszę tkaniny poszukać. Zwolni mi się miejsce w pralnio-graciarni, jak znalazł przed zimą. Nie wiem już gdzie upychać te wszystkie dzieciowe szpargały:/ Mieliśmy robić domek ogrodnika, ale coś zapału nam brak, poza tym biorąc pod uwagę ilość miejsca, to wyszedłby dość mikroskopijny...
malgol 15:05, 22 paź 2016

UrsaMaior napisał(a)

Gosia, szachownice spodobały się mojemu ślubnemu, wybrał sobie w czasie gdy ja ogołacałam Obi ze wszystkich dostępnych Jeannne D'Arc haha Mam tych szachownic tylko kilka paczek na próbę i chyba powędrują do donicy. Jeszcze nie wiem na 100%, popatrzę w necie czego się po nich spodziewać

Tulipany idą do donic Do ziemi tylko czosnki jeszcze. Te już wsadzone cebule to same krokusy. Jestem na milion procent pewna, że krokusów powinnam wsadzić ze 3 razy tyle, żeby w moim ogrodzie jakiś efekt wiośniany był No nic, zobaczymy wiosną jak jest.

Koniecznie pokaż wiosna co uroslo z tych szachownic a co do krokusow to one chyba się rozsiewaja albo rozrastaja bo raz posadzone co roku większą masa odrastaja
UrsaMaior 15:07, 22 paź 2016

Oby, oby Bardzo lubię krokusy, w zeszłym roku w szkółce w Gdańsku widziałam wielkie, pękate, wyglądały obłędnie!
malgol 15:15, 22 paź 2016

Jak znajdę zdjęcie to pokaże jak wygląda wiosna Szczecin...tzn fragment jednego z parków całe hektary krokusow pieknie
Nett 15:22, 22 paź 2016

malgol napisał(a)
Jak znajdę zdjęcie to pokaże jak wygląda wiosna Szczecin...tzn fragment jednego z parków całe hektary krokusow pieknie

Gdzie Gosia te pola krokusów?
UrsaMaior 15:22, 22 paź 2016

Oj najeździłam się swego czasu do Szczecina Teraz już za daleko mam
malgol 16:22, 22 paź 2016

Na Jasnych Bloniach pamiętasz Park Kasprowicza i pomnik Trzech Orlow to tam
UrsaMaior 17:54, 22 paź 2016

Wyskoczyłam na chwilę na fotki, ziiiimnooo! Szaro, buro i ponuro, ale ogród nabiera kolorów bardzo szybko.

lojalna_ 18:41, 22 paź 2016

UrsaMaior napisał(a)
Wyskoczyłam na chwilę na fotki, ziiiimnooo! Szaro, buro i ponuro, ale ogród nabiera kolorów bardzo szybko.

Cudnie......zatkało mnie .......