Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Oczywiście „coś” będę robić. Pewnie uda się tylko trochę to sprać a i tak za miesiąc inna farbę położę. Nie chcę niczego bardzo agresywnego bo tak jak napisała Tarcia może peruka będzie mi potrzebna
Cóż, będę miała nauczkę na długo
Joluś, wiem, ze już po herbacie, ale moja fryzjerka powiedziała, że z tych drogeryjnych farb zawsze trzeba brać odcień jaśniejszy nawet jeśli wydaje Ci się, że będzie za jasny. Umyj po prostu włosy kilka razy pod rząd w sensie za jednym razem.
Jolanka spokojnie teraz robią tak farby , że nawet te fryzjerskie gdzie ja maluję na granatową czerń bo 3 tygodniach mam wypłukane do kasztanowego ?
Czy coś w ten deseń.
Także zmieniony skład żeby szybciej kupić kolejne opakowanie .
Zawsze tak do 1,5 msc i odrosty były tylko .
Iza, byłam dziś w ogrodniczym.. i normalnie zaczynam nawet teraz rozważać Elisabeth W dodatku przyszły chyba jakieś kolejne Lennei alba w dostawie i różnią się korą od tych, które mieli wcześniej oszukane i się zastnawiam, czy może te są prawdziwe normalnie jestem nawiedzona z tą magnolią...
Mam włosy do pupy nie że takie byle jakie tylko długie i jeszcze nigdy nie farbowałam u fryzjera. Kupuje farbę z buteleczką dozownikiem i daje radę.
Gorzej jak ktoś lubi pasemka refleksy czy co tam teraz modne.