Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

TAR 08:20, 07 maj 2020

i na koniec Jolanka zostanie bez włosów po tych wszystkich szamponach
jolanka 09:32, 07 maj 2020

Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Oczywiście „coś” będę robić. Pewnie uda się tylko trochę to sprać a i tak za miesiąc inna farbę położę. Nie chcę niczego bardzo agresywnego bo tak jak napisała Tarcia może peruka będzie mi potrzebna
Cóż, będę miała nauczkę na długo
mrokasia 09:38, 07 maj 2020

Joluś, wiem, ze już po herbacie, ale moja fryzjerka powiedziała, że z tych drogeryjnych farb zawsze trzeba brać odcień jaśniejszy nawet jeśli wydaje Ci się, że będzie za jasny. Umyj po prostu włosy kilka razy pod rząd w sensie za jednym razem.
jolanka 10:03, 07 maj 2020

mrokasia napisał(a)
Joluś, wiem, ze już po herbacie, ale moja fryzjerka powiedziała, że z tych drogeryjnych farb zawsze trzeba brać odcień jaśniejszy nawet jeśli wydaje Ci się, że będzie za jasny. Umyj po prostu włosy kilka razy pod rząd w sensie za jednym razem.

Kupiłam niby bardzo dobrą ale nie pomyślałam tak jak piszesz, żeby brać jaśniejszą. Podobno człek na błędach się uczy
Katte 10:12, 07 maj 2020

Jolanka spokojnie teraz robią tak farby , że nawet te fryzjerskie gdzie ja maluję na granatową czerń bo 3 tygodniach mam wypłukane do kasztanowego ?
Czy coś w ten deseń.

Także zmieniony skład żeby szybciej kupić kolejne opakowanie .
Zawsze tak do 1,5 msc i odrosty były tylko .

mrokasia 10:17, 07 maj 2020

Katte napisał(a)
Jolanka spokojnie teraz robią tak farby , że nawet te fryzjerskie gdzie ja maluję na granatową czerń bo 3 tygodniach mam wypłukane do kasztanowego ?
Czy coś w ten deseń.

Patrząc na Twojego avatarka jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w granatowej czerni...
Makao_J 11:50, 07 maj 2020

UrsaMaior napisał(a)

Iza wie co mówi Do zdarcia farby tylko przeciwłupieżowy

Potwierdzam. H&S na usuwanie koloru z włosów najlepszy. Mój fryzjer też to potwierdził.
Kasia_CS 12:05, 07 maj 2020

UrsaMaior napisał(a)
Jolanka, szampon przeciwłupieżowy zmywa farbę szybciej

malgol napisał(a)

Ja malowałam tydzień temu...do dziś mam ciemna szramę na szyi i w poprzek nosa.Dobrze ,że puder ukrywa

Oplułam monitor

Iza, byłam dziś w ogrodniczym.. i normalnie zaczynam nawet teraz rozważać Elisabeth W dodatku przyszły chyba jakieś kolejne Lennei alba w dostawie i różnią się korą od tych, które mieli wcześniej oszukane i się zastnawiam, czy może te są prawdziwe normalnie jestem nawiedzona z tą magnolią...
UrsaMaior 12:22, 07 maj 2020

Hahaha Kaśka Pewnie skończy się na tym, że kupisz jeszcze inną
Dorii 12:48, 07 maj 2020

April napisał(a)
A wyobraźcie sobie samodzielne farbowanie długich włosów. Zrobiłam to wczoraj, byłam bardziej zmęczona niż po ryciu w ogrodzie. Na szczęście efekt kolorystyczny zadowalający/

Mam włosy do pupy nie że takie byle jakie tylko długie i jeszcze nigdy nie farbowałam u fryzjera. Kupuje farbę z buteleczką dozownikiem i daje radę.
Gorzej jak ktoś lubi pasemka refleksy czy co tam teraz modne.