Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Zielona 01:10, 24 paź 2015

Poczytałam o uczciwym sprzedawcy i uśmiechnęłam się, bo... Pan zachował się tak, jak należało, ale niestety żyjemy w czasach, w których niestety nie jest to standard...
Kuba 06:40, 24 paź 2015

taki sprzedawca wart jest dobrej reklamy
czy dobrze doczytałam- Twój klon to Sunset Red czy Sentry?
Juzia 08:07, 24 paź 2015

A mi nie wierzyłaś jak pisałam, że Pan Piotr na bank dośle te tuje
Wiedziałam jak tylko odpisał na pierwszego maila, bo od razu bez problemów było.

Teraz tylko sprzyjających warunków życzę
L00zak 08:38, 24 paź 2015

Pięknie u Ciebie Iwonko, praca wre
polinka 08:47, 24 paź 2015

Same dobre wiadomości u Ciebie Są jeszcze dobrzy i uczciwi ludzie na tym świecie, dla których nie tylko kasa się liczy...Obyśmy tylko takie osoby na swojej drodze spotykali!
Hogata 11:46, 24 paź 2015

Iwk4 napisał(a)
Ewa, wątek zwolnił, nic specjalnego się nie dzieje, ogród przybiera barwy jesieni i tyle. U ciebie ładniejsze barwy

Jak duże masz to oczko? Masz tam zamontowaną pąpkę?

A sprzedawca super uczciwy? I tuje bardzo ładne.
olga80 11:54, 24 paź 2015

Poczytałam o uczciwym sprzedawcy godnym polecenia , rzadko się tacy ludzie już zdarzają , pooglądałam też pismo obrazkowe i już się nie mogę doczekać zdjęć z efektami końcowymi . U mnie też wczoraj wiało dziś już spokojnie ide do ogrodu dalie wykopać.
jona 09:41, 25 paź 2015

Dobrzy ludzie pozytywnie nastrajają nawet jeżeli nie ma się z nimi bezpośredniego kontaktu . Postawa godna polecenia, a sprzedawca rozleklamowania .
Tuje chyba jednak trochę wody potrzebują. W okolicy widuję uschnięte okazy, takie już ponad dwumetrowe. Nie ma co sie dziwić, że niektóre Twoje świeżo posadzone nie dały rady.
Iwk4 11:35, 25 paź 2015

mira napisał(a)

Kolory jesieni to jak mi się wydaje są wprost konsekwencją lata czy mokre czy suche, w ub roku miałam więcej czerwieni, choć kolory teraz codziennie się zmieniają i tak jeszcze potrwa.

Mirko, ciekawe jest to, co piszesz
Kiedyś też czytałam o zależności od temperatury. Im bardziej zimno i świeci słońce, roślinki wybarwiają się w czerwienie, czy coś takiego
Ostatni listek na mojej wiśni Royal Burgundy
Iwk4 11:37, 25 paź 2015

Agania napisał(a)
Iwonko, piękny okaz Sentriego kupiłaś, spokojnie poczekaj, za dwa lata dostrzeżesz różnicę, tylko na początku musisz zadbać o jego wrażliwość na mączniaka, wiosną od razu zastosuj miedzian, bo mączniak go męczy

Agatko, w tym roku stosowałam wiosną miedzian. I na pewno będę stosować w przyszłym. To bardzo pomocne.
Teraz mój klon zgubił już listki