Poczytałam o uczciwym sprzedawcy i uśmiechnęłam się, bo... Pan zachował się tak, jak należało, ale niestety żyjemy w czasach, w których niestety nie jest to standard...
Same dobre wiadomości u Ciebie Są jeszcze dobrzy i uczciwi ludzie na tym świecie, dla których nie tylko kasa się liczy...Obyśmy tylko takie osoby na swojej drodze spotykali!
Poczytałam o uczciwym sprzedawcy godnym polecenia , rzadko się tacy ludzie już zdarzają , pooglądałam też pismo obrazkowe i już się nie mogę doczekać zdjęć z efektami końcowymi . U mnie też wczoraj wiało dziś już spokojnie ide do ogrodu dalie wykopać.
Dobrzy ludzie pozytywnie nastrajają nawet jeżeli nie ma się z nimi bezpośredniego kontaktu . Postawa godna polecenia, a sprzedawca rozleklamowania .
Tuje chyba jednak trochę wody potrzebują. W okolicy widuję uschnięte okazy, takie już ponad dwumetrowe. Nie ma co sie dziwić, że niektóre Twoje świeżo posadzone nie dały rady.
Mirko, ciekawe jest to, co piszesz
Kiedyś też czytałam o zależności od temperatury. Im bardziej zimno i świeci słońce, roślinki wybarwiają się w czerwienie, czy coś takiego
Ostatni listek na mojej wiśni Royal Burgundy