Mi również
Chyba skopiuję, bo własnie szukałam inspiracji na kompozycję z czerwienią, żeby nawiązywała do czerwonnych surfinii na oknach. Twoja świetnie by mi pasowała
Iwonko ten płot sąsiada całkiem fajnie wygląda i podkreśla urok Twoich roślin. Najgorsza chyba jest siatka, tak jak u mnie. Wiecznie widzimy co się dzieje za płotem. Pozdrowionka
hahaha moi sąsiedzi oficjalnie chwalą, ale co sobie myślą... wolę chyba nie wiedzieć
Piękna metamorfoza Twojego ogrodu, jest cudnie.
Odnośnie betonowego płotu.Kiedy moi rodzice stawiali taki to bardzo mi się to nie podobało.Teraz po paru latach i tak go nie widać bo zasłoniły go rośliny ,także nie taki diabeł straszny.U Ciebie będzie podobnie a taki pełny jeszcze lepiej wygłuszy odgłosy z sąsiedztwa.
Kompozycje doniczkowe super.
Płot faktycznie żle nie wygląda, powiedziałabym nawet, że wygląda dobrze! Szarość daje ładne tło i taką czystość formy.
Chyba spadł Ci kamień z serca?
Cieszę się, że to dobrze wyszło, bo wiem jak ja bym się martwiła.
Ogród wygląda pięknie, donice również.
Pozdrawiam .
Twoje metamorfozy dodają skrzydeł
doniczki ciekawie obsadzone, dodatkowo lampioniki dodają uroku
płot betonowy Twojego sąsiada to chociaż taki minimalistyczny, może być dobrym tłem dla rośli, mój sąsiad wywalił taki ozdobny z ażurowym wykończeniem, a moje tujki ciś nie wyrabiają żeby go w końcu zakryć
Ale ładne te skarpety z trzmieliny fajny kontrast dla drzewka tworzą. I te trawy takie okazałe - pięknie u Ciebie Iwona - takie zadbane wszystko. A płot rzeczywiście daje ciekawe tło.