Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Edit 01:39, 22 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Ja jestem ciekawa, jak moje wyglądają po tygodniu. Właśnie u Ciebie czytałam, że już po
Wyczytałam gdzieś, ze wrzosy się brzydko starzeją, i po jakimś czasie warto je wymienić na nowe. Ja sadziłam jesienią, więc u mnie jeszcze roku nie mają i mam ich tylko kilka sztuk

Wiesz, chyba moje się zestarzały, niestety No to podejrzewam, że trzeba je wymienić Na wiosnę przerabiałam rabatkę z wrzosami a teraz czuję, że kolejny raz mnie to czeka Kiedy ja w końcu sobie spokojnie w ogrodzie posiedzę...bez takiego napięcia, że coś trzeba jeszcze zrobić
Dobrze ktoś kiedyś napisał, że ogród to dzieło nieskończone
Efffa 11:08, 22 sie 2015

Iwonko na której stronie znajde buka do obsadzenia?
Iwk4 11:26, 22 sie 2015

Ewelinko, będę wieczorem w domku, zrobię ci fotki. Wszystko pokażę.

Kuba 14:22, 22 sie 2015

Iwonko dzisiaj dopiero przeczytałam Twojego maila, odpisałam chociaż pewnie emocje już inne
Pozdrawiam mocno
babka 15:43, 22 sie 2015

Czytam że zastanawiasz się nad stipą, Ty miałaś z siewek tegorocznych? Ja wiosną kupiłam ubiegłoroczną gdzie stare włosy musiałam wyczesać i teraz wygląda pięknie wiec poczekaj z jej wywalaniem a siewki zrób w razie w
Bogdzia 20:12, 22 sie 2015

Chciałam zebrac nasionka stipy ale sie spóźniłam bo one juz sie wysypały , mam nadzieję że wyrosna w ogrodzie. Pozdrwka Iwonko.
Bogdzia 20:12, 22 sie 2015

Chciałam zebrac nasionka stipy ale sie spóźniłam bo one juz sie wysypały , mam nadzieję że wyrosna w ogrodzie. Pozdrwka Iwonko.
malgorzata_s... 21:46, 22 sie 2015

Iwonko że stipą jest tak jak piszesz. W drugim roku jest jak siano. Na szczęście rozsiewa się bardzo i można z siewek nowe rośliny sobie produkować
Iwk4 01:47, 23 sie 2015

Wszystkie plany ogrodowe niezrealizowane dziś
Ledwo wróciłam do domku, miałam gości. Nie wiem jak, ale zdążyłam szybko upiec ciasto ze śliwkami, stygło na talerzu.
Goście mili, dawno się nie widziałam z nimi
Kiedy byli dwa lata temu, ogród wyglądał zupelnie inaczej.
Więc wizyta zaczęła się od zwiedzania ogrodu, który przez tydzień nie uschnął. Roślinki żyją. Gorzej z trawą Trawnik nie istnieje
Ogród się podobał. Urzekły swoją urodą hortensje, róże i miskanty.
I rybki w moim domowym akwarium
Ale te ostatnie to już później, jak przenieśliśmy się z ogrodu do domu, bo deszcz zaczął padać. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz padało.
Fotek dziś nie mam z braku czasu
Miłych snów
inag 11:17, 23 sie 2015

Nie dziwię się, że ogród się spodobał! Nie było innej możliwości. A jak duże masz akwarium? Ja mam bzika na tym punkcie. Akwarium miałam od dzieciństwa. Niedawno zlikwidowaliśmy prawie 500 litrów i tęsknię za nim...