Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 22:10, 15 lip 2017

Masz rację Aniu, nie wstawiałam jeszcze. Już się poprawiam....

Powiedzcie mi kochani co mi przysłali? Czy to sesleria jesienna?

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mary 12:40, 16 lip 2017

Moja sesleria jesienna wygląda podobnie.
Kasia_CS 11:26, 17 lip 2017

I u mnie tez tak własnie zakwitła Czyli wyszłoby, że to ona
anka_ 11:45, 17 lip 2017

Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie. Przyznam, że troszkę byłam rozczarowana jej widokiem bo na fotkach ona taka limonkowa a moja niebiesko-sina (na zdjęciach tego nie widać). ale to może efekt doniczki i nabuerze limonki jak pójdzie na słoneczko.

Leje... kolejny dzień... a miałam kosić...

Łubiny z nasionek od Renatki rosną. Szkoda, że zakwitną dopiero w przyszłym roku.

Anabelki kwitną... wiem, że powinna oberwać pierwsze kwiatostany... ale nie miałam sumienia- cieszą...

Bombshell... jakoś 'płasko' kwitnie...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gosiek33 11:51, 17 lip 2017

anka_ napisał(a)
Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie. Przyznam, że troszkę byłam rozczarowana jej widokiem bo na fotkach ona taka limonkowa a moja niebiesko-sina (na zdjęciach tego nie widać). ale to może efekt doniczki i nabuerze limonki jak pójdzie na słoneczko.

Leje... kolejny dzień... a miałam kosić...

biedak - jak zmokła kura
ryska 11:59, 17 lip 2017

Wow jakie ładne łubiny pięknie się nasionkami zaopiekowałaś. Miałam właśnie pytać, co to za zmokła kura
Edytowałam, bo literówka była.
Makao_J 12:02, 17 lip 2017

Jeśli chodzi o formę to moja sesleria i Twoja wygląda tak samo. Gdzie zamawiałaś?
Na początku jak pisałaś że ma taki srebrny kolor to pomyślałam że dostałaś seslerię lśniącą ale ona ma trochę inny kwiat. Może po prostu Twoja była trzymana w cieniu a moja na słońcu i dlatego takie wybarwienie.

Ja też nie wiem czy moja to na 100% jesienna. Wszystko okaże się za rok jak nabiorą masy i właściwych dla siebie cech.
anka_ 20:09, 17 lip 2017

Gosiek33 napisał(a)
biedak - jak zmokła kura
Ha, ha, ha... tak samo pomyślałam. Choć w realu miałam wrażenie, że on czerpie z tego deszczu radość.

Makao_J napisał(a)
Jeśli chodzi o formę to moja sesleria i Twoja wygląda tak samo. Gdzie zamawiałaś?
Na początku jak pisałaś że ma taki srebrny kolor to pomyślałam że dostałaś seslerię lśniącą ale ona ma trochę inny kwiat. Może po prostu Twoja była trzymana w cieniu a moja na słońcu i dlatego takie wybarwienie.

Ja też nie wiem czy moja to na 100% jesienna. Wszystko okaże się za rok jak nabiorą masy i właściwych dla siebie cech.
Aniu ku mojej radości nabiera właściwego kolorku. Wynika z tego, że sprawcą był pobyt w drodze i cień.

Margerytka40 20:45, 17 lip 2017

Na bank Twoja sesleria to jesienna. Jest taka jak moja i kłoski ma takie same. Moje podzielone wykazują oznaki,że będą z nich trawiszcza jak się patrzy
Makao_J 21:20, 17 lip 2017

No to super Aniu.