Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 14:57, 05 lip 2017

Gosiek33 napisał(a)
potwór - ten zdecydowanie niepożądany

Masz rację Gosiu, potwór

Ale jaki ma piekny uśmiech

AniMa napisał(a)
Fuuu ale to wielkie...uciekłabym jakbym zobaczyła....chrabąszcze można butem i gazetą...ale to???? Podziwiam Cię, ze tak blisko podeszłaś
Fuuu... no widłami do wiaderka z wodą... dobrze, że stało. Ale pływać umie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 15:02, 05 lip 2017

lindsay80 napisał(a)
Mamy, bardzo podobne nazwy wątków, muszę u Ciebie kiedyś pobuszować

Edytko zapraszam. Mam nadzieję, że zacznie się coś dziać.
Narazie sadzę nad stawem.

Długosze... cudowne...

Brzoza karłowa

Te derenie już posadzone...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 15:06, 05 lip 2017

Toszka 01:02, 06 lip 2017

Oooo, proszę, lilija ci zakwitła
Jak przekwitnie, to grzebnij jej w nóżki i zbierz małe cebulki. Posadź na kwaśnej
AniMa 11:35, 06 lip 2017

Iwonka z jak lilia nie zakwitnie, to jak myślisz, cebula też się podzieli??? Pytam o te moje z markety, które po prostu są zielonym badylem...

Aniu podziwiam Cię...ja wczoraj te gołe ślimaki zbierałam ale tego jegomościa to nawet widłami bym nie tknęła
Toszka 13:28, 06 lip 2017

Aniu, a jakie masz lilie? Może odczyn ziemi im nie słuzy? Do jakiej ziemi dałaś? Gdzie je trzymasz? Ziemia jest kluczowa. Pisz wszystko ze szczegółami to może znajdziemy przyczynę. Kiedy kupowałaś?, czy w kapersie etc. WSZYSTKO

Cebule lilii nie dzielą się jak np.czosnki. One wyrastają na łodydze, nad cebulą "matką".
Rytla 14:18, 06 lip 2017

Kajtek też w kawałku gliny krokodyla dojrzał, więc się nie wypieraj! Masz krokodyle.
Turkuć brzydal.
Makao_J 21:39, 07 lip 2017

Turkucie są straszne. Nie chciałabym spotkać takiego u siebie Choć domyślam się że moja kotka upolowałaby takiego bardzo szybko. Ostatnio nornicę upolowała a z chrabąszczy zrobiła sobie deserek poranny.

Czekam na Twoje zakupy. Jutro wpadnę jeszcze raz.
anka_ 22:19, 07 lip 2017

Toszka napisał(a)
Oooo, proszę, lilija ci zakwitła
Jak przekwitnie, to grzebnij jej w nóżki i zbierz małe cebulki. Posadź na kwaśnej
Ano kwitną lilie, kwitną...I nie tylko one...

Ps znalazła się Christa.... i liatra...

AniMa napisał(a)
Aniu podziwiam Cię...ja wczoraj te gołe ślimaki zbierałam ale tego jegomościa to nawet widłami bym nie tknęła
Aniu przecież nie mogłabym usnąć ze świadomością, że puściłam go wolno i gdzieś mi się szwenda....

anka_ 22:26, 07 lip 2017

Rytla napisał(a)
Kajtek też w kawałku gliny krokodyla dojrzał, więc się nie wypieraj! Masz krokodyle.
Turkuć brzydal.
Kasiu mam stado rotwailerów to mogę mieć i krokodyle... Fajne takie dzieciaki z wyobraźnią. Ja zawsze miałam z tym problem.

A ciekawe co mieszka w tej 'norce' nad stawem?

Makao_J napisał(a)
Turkucie są straszne. Nie chciałabym spotkać takiego u siebie Choć domyślam się że moja kotka upolowałaby takiego bardzo szybko. Ostatnio nornicę upolowała a z chrabąszczy zrobiła sobie deserek poranny.

Czekam na Twoje zakupy. Jutro wpadnę jeszcze raz.
Jak pierwszy raz zobaczyłam dorosłego (ok 10cm) turkucia to powiedziałam, że jakby takie COŚ u mnie się zadomowiło to się wyprowadzam.... i teraz mam problem...
A zakupy to pewnie dopiero w poniedziałek wyślą, bo przedwczoraj zamawiałam. Przesyłka w realizacji- przygotowanie do wysyłki...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies