Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Mille 15:36, 08 gru 2014

Człowiek przegląda na pinterescie 1000 inspiracji, wszystko mu się podoba albo sam nie wie co by chciał... a wystarczyło zajrzeć do Ciebie Co roku - przepięknie, odświętnie, radośnie i elegancko! Wszystko cudownie wygląda, ale te laterenki z lampkami i bombeczkami to już w ogóle... zabrakło mi słów

Pozdrawiam przedświątecznie
lojalna_ 16:17, 08 gru 2014

Danusi sie sprężyłam jesli tylko znajdziesz czas i ochote zapraszam troszke popisałam o moich bolączkach

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4837-lawendowy-zawrot-glowy?page=251

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4837-lawendowy-zawrot-glowy?page=171

Ach te swiateczne klimaty
Mala_Mi 16:26, 08 gru 2014

Rozumiem ból że drzewa za duże... nie dość, że ciężko wieszać, to jeszcze lampek ciągle mało. A rachunek za prąd to ból głowy... a jak ledowe żarówki to znów głowa boli od ceny tych żarówek..
Wianek 2012 i 2013 najpiękniejsze.
Ewkakonewka 17:05, 08 gru 2014

Zawsze z klasą, fajnie mieć takie wyczucie i smak Podziwiam
Urszulla 23:29, 08 gru 2014

Fajne porównania Danusiu, rok z ostrokrzewem i czerwienią na zewnątrz najbardziej udany, choć wszystko co pokazujesz jest wyjątkowo niepowtarzalne
Madzenka 07:04, 09 gru 2014

Luki napisał(a)
Danusiu jak dla mnie wersja z oświetlonymi Umbrami nie była przesadzona uwielbiam mocno oświetlone domy i jeszcze jak jest to zrobione z gustem, ale rozumiem wszystko jest większe, więcej skakania, więcej lampek itd
Twoją choinkę w domu z zeszłego roku mam zapisaną jako choinkę idealną.
Ciekaw jestem tegorocznych dekoracji i oby czerwień nie znikła

Piekną retrospekcje iluminacji ogrodowej nam Danusiu zapewniałaś. Wersja z oświetlonymi umbraMi chyba mi gdzieś w podświadomosci utkwiła bo w tym roku identycznie moje oświetlilam i chyba musze jeszcze mojego stozka wielkoluda oświetlic
jula81 08:21, 09 gru 2014

A Danusia to zapewne ciężko pracuje.. i nad wiankami i dekoracjami również.

Danusiu, obejrzałam relację Gabrieli z Trewiru -ach jakie tam piękności pokazała .
I myślę że nie masz się co zastanawiać tylko na bogato ozodoby i światełka zapodać
Pozdrawiam
Gardenarium 08:32, 09 gru 2014

Nie pracuję niestety nad dekoracjami, a raczej nad umeblowaniem hahaha Również przybrały tempa prace nad ukończeniem książki Zostały najtrudniejsze tematy. W ogóle nie na czasie mam dekoracje, chociaż na pewno w tym tygodniu coś muszę skomponować, lakiery w sprayu zakupiłam do pomalowania wianka, dodatki też są, tylko czasu brak.

Wczoraj Witek biedził się nad złożeniem pewnego łóżka dla syna, instrukcja nie była po kolei, skąd my to znamy? Na końcu okazało się że pozostał jeden element ale żeby go zamontować, trzeba by było całe łóżko rozkręcić..hmm

Dzisiaj mały mrozik, ale nawet nie wyglądam na zewnątrz w sumie, bo cały czas działam na komputerze.

Z ogrodowych prac: spuściliśmy wodę ze ścian wodnych, żeby mróz nie rozsadził zbiorników.

Jula - dekoracje niemieckie oglądałam, wspaniałe

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:35, 09 gru 2014

Dodam jeszcze wskazówkę odnośnie zaznaczania obserwowanych wątków, bo nie każdy zagląda w techniczne . Już nie trzeba wpisywać "dodaję do ulubionych", "zaznaczam" - bo jest u góry przycisk "Dodaj do obserwowanych" Poprosiłam Michała i zrobił

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5158-zaznaczanie-watkow-jako-obserwowanych

Instagram Ogrodowiska
lojalna_ 11:44, 09 gru 2014

Danusiu dzięki za prezent Mikołajkowy ( banan )

Pracuj nad książka i sie nie oszczedzaj ..... Swięta nie zajac najwazniejsze w nich wszyscy wiemy co

Ozdoby jeszcze zdazysz zrobic i nas znowu zadziwic miłego dnia słoneczko u nas cudne i mrozik