Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Wafel 11:28, 09 wrz 2024

No to szanse się zwiększają o ile siła będzie po sobotniej imprezie
LIDKA 12:20, 09 wrz 2024

Tarcia to trzymam kciuki za Ciebie. Mnie życie przejechało walcem właśnie i ten walec jeszcze zawrócił i poprawił.Wspieram i będe o Tobie myślała. do koscioła już nie chodzę ale sie pomodlę.
Joku 12:42, 09 wrz 2024

Gdzie planujecie posadzić judaszowca? Może pisałaś ale przeoczyłam.
Dla mnie głównym celem wyprawy na targi jest zakup miodu dla eMa i zrobienie przeglądu pt. "co też w ogrodniczym świecie piszczy". Wiec jeżeli planujecie odwiedziny imprezy w Renku to ewentualnie dołączę.
Basieksp 13:20, 09 wrz 2024

Śliczny ten Twój klonik Ja jakoś do kloników nie mam ręki, jeden męczy się w gruncie, drugi w donicy, myślałam, że mu będzie lepiej ale szału też nie ma.
Ewa777 13:35, 09 wrz 2024

Asiu i Jolu, jak Wam pasuje niedziela, to spotkajmy się razem O której Wam najbardziej pasuje?
Ewa777 13:38, 09 wrz 2024

Joku napisał(a)
Gdzie planujecie posadzić judaszowca? Może pisałaś ale przeoczyłam.
Dla mnie głównym celem wyprawy na targi jest zakup miodu dla eMa i zrobienie przeglądu pt. "co też w ogrodniczym świecie piszczy". Wiec jeżeli planujecie odwiedziny imprezy w Renku to ewentualnie dołączę.

Judaszowce już posadziłam na powiększonej lekko rabacie hortensjowo-różanej. Po prawej stronie ogrodu, jak się stoi tyłem do domu. Ma nas trochę zasłaniać od ulicy
Ja chętnie rozejrzałabym się za zawilcami. Może będę mieć nowe odmiany. Może też będą cebulki tulipanów w dobrej cenie. Na zakupy roślinne pewnie lepiej byłoby się wybrać w sobotę, bo większy jest wybór, ale nie wyrobię się z czasem.
Ewa777 13:40, 09 wrz 2024

Basieksp napisał(a)
Śliczny ten Twój klonik Ja jakoś do kloników nie mam ręki, jeden męczy się w gruncie, drugi w donicy, myślałam, że mu będzie lepiej ale szału też nie ma.

Do tej pory moja hodowla klonów kończyła się porażką. Shirosawy jako jedyny daje sobie radę, więc dokupiłam następne, które też będą rosły w donicach. Trzeba to odczarować
TAR 15:30, 09 wrz 2024

Ewa a widzialas te Shirasavanum aurea bonsai w Wirtach w drewnianych wielkich donicach zaraz przy azaliach na wejsciu? I te rosnace od kilku lat zielone Shirasavanum zaraz za azaliami jak w bok sie idzie? Jest tam kącik z ławeczka. Maja z 6-8 metrow wysokosci co najmniej. Piekne są.
Joku 21:34, 09 wrz 2024

Ja się dostosuję, jako wolna od obowiązków emerytka .
Ewa777 08:55, 11 wrz 2024

Może niedziela o 10.00? Komu pasuje?