Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 21:21, 17 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)
A u mnie nie dosyć że pada, to jeszcze zimno. Nie chce się z domu nosa wychylać
Ewka mam nadzieję, że te hortensje u mnie zakwitną, ale marne są . Aż żal ... ściska. Oby Twoje słowa się sprawdziły

Asiu, one po zimie zawsze tak niemrawo wyglądają, a potem puszczą listki i będzie pięknie A jak zakwitną, to zapomnisz, że tak wiosną wyglądały
Flower1 21:36, 17 maj 2016

Ewa jak tam z trawami u Ciebie? u mnie część stoi w miejscu jak niezywa..stipa chyba kaput
Ewa777 21:56, 17 maj 2016

Flower1 napisał(a)
Ewa jak tam z trawami u Ciebie? u mnie część stoi w miejscu jak niezywa..stipa chyba kaput

Stipę z ubiegłego roku wykopałam i w jej miejsce rośnie już nowa młodziutka Red Baron i Ice Dance ładnie rosną. Kostrzewa też ładna. Miskanty nie dają znaku życia i rozplenica "Hameln".
mirkaka 09:18, 18 maj 2016

Ewa, u Ciebie Rh w pełnym rozkwicie a u mnie dopiero azalie kwitną, Rh pączki nabrzmiewają, piwoniom też, a i u róż zauważyłam że są pąki
Dorota123 11:30, 18 maj 2016

Pięknie Ci się odwdzięczyły RH za to podlewanie. U mnie w ubiegłym roku brakowało wody w studni, więc podlewane były bardzo oszczędnie.
Ewa777 17:40, 18 maj 2016

mirkaka napisał(a)
Ewa, u Ciebie Rh w pełnym rozkwicie a u mnie dopiero azalie kwitną, Rh pączki nabrzmiewają, piwoniom też, a i u róż zauważyłam że są pąki

Na razie nie wychodzę jeszcze z domu. Czekam na ładniejszą pogodę i słońce. Wtedy przyjrzę się roślinkom z bliska Z okna tulipany wyglądają jeszcze pięknie
Ewa777 17:48, 18 maj 2016

Dorota123 napisał(a)
Pięknie Ci się odwdzięczyły RH za to podlewanie. U mnie w ubiegłym roku brakowało wody w studni, więc podlewane były bardzo oszczędnie.

U mnie mały ogródek, to da się podlać
Kindzia 10:14, 19 maj 2016

W Pisarzowicach bankowo kupisz rodusia, niejednego możesz kupić Od wyboru do koloru Chociaż jak szukałam w zeszłym roku Edelweissa, to nie było nigdzie. Ale ja takie szczęście mam, najlepiej mi kupowanie przez internet wychodzi jednak, to tak inaczej niż wszystkim
LyraBea 10:44, 19 maj 2016

Przyszłam pomachać Ewuniu. Jak tam po deszczach? Już czujesz się na silach pogrzebać w rabatkach? Ziemia od deszczu aż pachnie. U Ciebie też tak porządnie w końcu podlało?
Ewa777 13:14, 19 maj 2016

Kindzia napisał(a)
W Pisarzowicach bankowo kupisz rodusia, niejednego możesz kupić Od wyboru do koloru Chociaż jak szukałam w zeszłym roku Edelweissa, to nie było nigdzie. Ale ja takie szczęście mam, najlepiej mi kupowanie przez internet wychodzi jednak, to tak inaczej niż wszystkim

Ja też lubię zakupy internetowe Jak na razie dobrze trafiałam
Marzy mi się azalia Chanel Nie wiem jeszcze gdzie znajdę la niej miejsce, ale Irenka tak ją zachwalała,że czuję, ze muszę ją mieć

Moja Soir de Paris wygląda dzisiaj tak: