Gosiu, cudownie, że udało Ci się przyjechać i to z dziewczynkami Dziękuję za berberysy do Ciebie i Beatki Będą początkiem dla mojej obwódki na nowej rabacie przy ambrowcach Torcik Twój też był przepyszny
Gosiu, wszystko dopisało Pogoda w sam raz nie za gorąco i nie za zimno Goście we wspaniałych humorach Spotkanie musiało się udać Szkoda tylko, że wszyscy przyjechali samochodami i nie mogli spróbować moich nalewek
Nalewek nie, ale upiłaś nas ciastem z wkładką w postaci wisien z nalewki. Właśnie rozkoszuję się kawałkiem Twojego ciasta, który zgarnęłam sobie do domu na wynos i w głowie mi się zakręciło
Ewa jeszcze raz dziękuję za gościnę. Podarki posadzone. Hostę posadziłam w słońcu tak jak rosła u Ciebie. Dopiero wiosną przesadzę ją w odpowiedniejsze miejsce gdy poszerzę hostowisko. Mam też nie złą minę na zdjęciu z trzmieliną, które wstawiła Iwonka. To z wrażenia z wielkości otrzymanego prezentu.
Hahahahahaha, niemożliwe. Ja tam czułam wiśnie! To czym ty żeś tę masę naprocentowała??? W tak w ogóle to pyszna masa na tym kruchym cieśnie. Idealna na mazurek wielkanocny. Przy wolnej chwili poproszę o przepis na nią dobrze?
Taaa żal wielki, że nie mogłam być Ewuniu Mam nadzieję, że Iwonka uścisnęła Cię ode mnie macham i dziękuję za zdjęcia Waszych uśmiechniętych buź i Twojego ogrodu