Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 14:36, 05 cze 2016

Margo napisał(a)
Ewciu, ja również chciałam podziękować za zaproszenie i cudowne spotkanie. Bardzo miło spędziłam czas i bardzo żałuję że nie mogłam zostać trochę dłużej. Ale mam nadzieję że jeszcze nie jedno spotkanie przed nami
Buziaki

Gosiu, cudownie, że udało Ci się przyjechać i to z dziewczynkami Dziękuję za berberysy do Ciebie i Beatki Będą początkiem dla mojej obwódki na nowej rabacie przy ambrowcach Torcik Twój też był przepyszny
Ewa777 14:43, 05 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale super spotkanko

Gosiu, wszystko dopisało Pogoda w sam raz nie za gorąco i nie za zimno Goście we wspaniałych humorach Spotkanie musiało się udać Szkoda tylko, że wszyscy przyjechali samochodami i nie mogli spróbować moich nalewek
LyraBea 16:12, 05 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Gosiu, wszystko dopisało Pogoda w sam raz nie za gorąco i nie za zimno Goście we wspaniałych humorach Spotkanie musiało się udać Szkoda tylko, że wszyscy przyjechali samochodami i nie mogli spróbować moich nalewek

Nalewek nie, ale upiłaś nas ciastem z wkładką w postaci wisien z nalewki. Właśnie rozkoszuję się kawałkiem Twojego ciasta, który zgarnęłam sobie do domu na wynos i w głowie mi się zakręciło
Ewa777 16:41, 05 cze 2016

LyraBea napisał(a)

Nalewek nie, ale upiłaś nas ciastem z wkładką w postaci wisien z nalewki. Właśnie rozkoszuję się kawałkiem Twojego ciasta, który zgarnęłam sobie do domu na wynos i w głowie mi się zakręciło

Beatko, tam wiśni nie ma Nieźle Ci się zakręciło w głowie jak je poczułaś Tam są orzechy, migdały, żurawina, rodzynki, morele, figi i daktyle
Anda 17:18, 05 cze 2016

Świetne spotkanie mieliście Fajni ludzie w pięknym ogrodzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Flower1 18:15, 05 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Dobrze, że spotkanie było wczoraj, bo dziś się bardzo ochłodziło. Mimo, że jest słońce, ciężko byłoby wytrzymać w ogrodzie bez sweterka, czy polarka

To prawda, było idealnie
Ewa777 19:43, 05 cze 2016

Anda napisał(a)
Świetne spotkanie mieliście Fajni ludzie w pięknym ogrodzie

Dzięki Ewa Teraz muszę znaleźć trochę czasu, żeby wpaść na inne wątki i popatrzeć co tam słychać. U Ciebie pewnie kwitną wszystkie róże
Anusia 22:50, 05 cze 2016

Ewa jeszcze raz dziękuję za gościnę. Podarki posadzone. Hostę posadziłam w słońcu tak jak rosła u Ciebie. Dopiero wiosną przesadzę ją w odpowiedniejsze miejsce gdy poszerzę hostowisko. Mam też nie złą minę na zdjęciu z trzmieliną, które wstawiła Iwonka. To z wrażenia z wielkości otrzymanego prezentu.
LyraBea 23:11, 05 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Beatko, tam wiśni nie ma Nieźle Ci się zakręciło w głowie jak je poczułaś Tam są orzechy, migdały, żurawina, rodzynki, morele, figi i daktyle

Hahahahahaha, niemożliwe. Ja tam czułam wiśnie! To czym ty żeś tę masę naprocentowała??? W tak w ogóle to pyszna masa na tym kruchym cieśnie. Idealna na mazurek wielkanocny. Przy wolnej chwili poproszę o przepis na nią dobrze?
makkasia 05:27, 06 cze 2016

Taaa żal wielki, że nie mogłam być Ewuniu Mam nadzieję, że Iwonka uścisnęła Cię ode mnie macham i dziękuję za zdjęcia Waszych uśmiechniętych buź i Twojego ogrodu