Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Iwk4 11:59, 05 cze 2016

Planowałam wyjść bez roślinek, ale szczodrzy gospodarze z serca obdarowywali cząstką swego ogrodu w postaci "maleńkich" sadzonek:

Dla mnie Krzysiu ukopał wielkie hosty i dostałam sadzonki biało-zielonej trzmieliny do ukorzenienia

Sama bym nie udźwignęła podarunku. Musiał wyręczyć mnie Zbyszek

Ewuniu, Krzysiu, jeszcze raz dziękuję za cudowne przyjęcie w waszym ogrodzie. Do zobaczenia
AsiaK_Z 13:07, 05 cze 2016

Spotkanie widać bardzo udane
Hosty, o jakieeeee wieeeelkieee Pozdrawiam
Ewa777 13:34, 05 cze 2016

Iwk4 napisał(a)

Ewuniu, Krzysiu, jeszcze raz dziękuję za cudowne przyjęcie w waszym ogrodzie. Do zobaczenia

Iwonko, bardzo Ci dziękuję za obecność na naszym spotkaniu Cieszę się, że mogliśmy poznać też Zbyszka Roślinki, które mi podarowałaś, będą mi zawsze Ciebie przypominać
Bardzo mi się podoba Twoja relacja i śliczne zdjęcia z ogrodu Byłam bardzo ciekawa jakie ujęcia Ci się spodobały Dziękuję, dziękuję, dziękuję
Ewa777 13:40, 05 cze 2016

zbigniew_gazda napisał(a)
Oooo i to jest to. Ewuś bardzo dziękuję. O wiele lepiej się "rozmawia" nawet przez internet jak się widziało daną osobę. I tu słówko do Mirkaka - Ty się nie ukrywaj bo jesteś super dziewczyną.

Zbyszku, bardzo proszę Zawsze lepiej podpisać, bo nie wszyscy się przecież znają i byli na wszystkich wątkach

Potwierdzam, Mirka jest świetną dziewczyną Spotkałam się z nią już kilka razy
Ewa777 13:46, 05 cze 2016

Flower1 napisał(a)

Ciszę się bardzo udane spotkanie Ewciu.

Dobrze, że spotkanie było wczoraj, bo dziś się bardzo ochłodziło. Mimo, że jest słońce, ciężko byłoby wytrzymać w ogrodzie bez sweterka, czy polarka
Ewa777 13:53, 05 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Dzień Dobry Ewuś.
Dzisiaj wyjątkowo długo pospałam. To od nadmiaru wrażeń. W nocy dalej byłam u Ciebie i miło spędzałam czas w Twoim ogrodzie Świadczy to o tym, jak bardzo przeżyłam spotkanie z Tobą i ogrodowiskową rodzinką. Wierzę, że nie wymęczyłam Was moją gadatliwością, ale ja taki dzikus, samotnik wieczny, więc jak się dorwę do towarzystwa, to jakbym chciała lata nadrobić w konwersacjach towarzyskich
Mam nadzieje, że za jakiś czas, gdy u mnie zacznie się robić przytulnie, też będziemy się spotykać i opowiadać bez końca o kwiatach i roślinach, oraz wymieniać się doświadczeniem.

Podziękuj Mężowi za poświęcenie w wykopywaniu piwonii. Wczoraj się nią zaopiekowałam, na ile potrafiłam. Będzie miała dużo słońca (to u mnie na bank) ale niestety nie znalazłam dla niej zacisznego miejsca, jak Twoje, bo u mnie rozdzielnia wiatrów i wieje nawet jak nie wieje, więc troszkę będzie musiała zmagać się z wiatrem. Dzisiaj zajmę się resztą podarków z Twojego ogrodu.
Życzę miłego dnia.

Beatko, jesteś bardzo wesołą i towarzyską osobą. Mi Twoje "gadulstwo" w niczym nie przeszkadzało. Chyba większość z nas dużo mówiła, ale to jest bardzo sympatyczne A nawet uważam, że to oznaka, że ktoś się dobrze czuje w nowym miejscu Po spotkaniach zawsze czuję niedosyt i chciałabym więcej, więc na pewno zorganizujemy jakieś kolejne, może w wakacje

Mężowi przekazałam podziękowania. Myślę, że u Ciebie tej piwonii będzie lepiej, bo u mnie była za bardzo schowana i miała za mało słońca. Niech Ci zdrowo rośnie

Gdyby ktoś nie wiedział, to Beatka jest autorką tych wspaniałych muffin Do tej pory takie cuda widziałam tylko w telewizji i w czasopismach A wczoraj pojawiły się na moim stole Ciężko się powstrzymać, żeby ich nie zjeść Zdolna jesteś dziewczyno
Ewa777 13:55, 05 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Spotkanie widać bardzo udane
Hosty, o jakieeeee wieeeelkieee Pozdrawiam

Asiu, hosty takie wielkie jak u Ciebie Ciągle je dzielimy. Rosną na słońcu i dają sobie radę Pozdrawiam
Margo 14:14, 05 cze 2016

Ewciu, ja również chciałam podziękować za zaproszenie i cudowne spotkanie. Bardzo miło spędziłam czas i bardzo żałuję że nie mogłam zostać trochę dłużej. Ale mam nadzieję że jeszcze nie jedno spotkanie przed nami
Buziaki
malgorzata_s... 14:26, 05 cze 2016

Ale super spotkanko
GosiaJoanna 14:28, 05 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

Gosiu, czekam na Twoje odwiedziny Liczę, że latem do mnie wpadniesz Trzymam ciągle dla Ciebie skrętniki

Planjemy odwiedzic Oliwskie Zoo wiec wpadniemy do Was z pewnoscia jak bede juz wiedziala kiedy wyruszamy na Wybrzeże to dam Ci znac....buziaki i jeszcze raz dzieki za zaproszenie