Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

JulkAd 10:16, 21 wrz 2015

Czyli weekend w ogrodzie? Ją sobie nie odmówię targów w Kalsku. Nie tym razem. Mam nadzieję że się nie zawiodę

Do Białegostoku? Na białe misie?..... Może faktycznie Hortensję Polar Bear upolujesz?
JulkAd 10:17, 21 wrz 2015

Dubelek
AsiaK_Z 11:06, 21 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
Czyli weekend w ogrodzie? Ją sobie nie odmówię targów w Kalsku. Nie tym razem. Mam nadzieję że się nie zawiodę

Do Białegostoku? Na białe misie?..... Może faktycznie Hortensję Polar Bear upolujesz?

Kalsk muszę puścić, bo nie mam transportu (eM idzie do pracy), a poza tym wyprawiam prywatnemu dziecku imieniny, bo ma w następny wtorek (Rafał).

Białe misie... mam nadzieję, że nie będę musiała zakładać gaci z golfem, choć tam może już być chłodno i to bardzo. Będzie trzeba wziąć jakieś napoje rozgrzewające... kawę / herbatę w termosie
JulkAd 17:49, 21 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Kalsk muszę puścić, bo nie mam transportu (eM idzie do pracy), a poza tym wyprawiam prywatnemu dziecku imieniny, bo ma w następny wtorek (Rafał).

Białe misie... mam nadzieję, że nie będę musiała zakładać gaci z golfem, choć tam może już być chłodno i to bardzo. Będzie trzeba wziąć jakieś napoje rozgrzewające... kawę / herbatę w termosie

Gierczusia by napisała "batki z cicikiem"...kawa i herbata dobra rzecz...najlepiej z prądem na wschodni chłód...oczywiście

....a Synuś wiadomo najważniejszy...dobrze, że moje już po wszystkich większych imprezach...i oby jak najpóźniej z tą ostatnią, która spada finansowo na rodziców
AsiaK_Z 18:05, 21 wrz 2015

Taaa, jak to mówią małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot
Batki z cicikiem dobra rzecz i koszulka z puszkiem, albo z futerkiem jak mówi mój maluch

Prąd w herbacie dla mnie niebezpieczny ale pożyteczny
JulkAd 18:24, 21 wrz 2015

Ja po takim herbacianym prądzie potrafię mieć "globusa", znaczy siem migrenę, następnego dnia...i to wystarczy, że małego kielonka tam wleję
AsiaK_Z 21:50, 21 wrz 2015

Julia to my jesteśmy tanie w piciu. Po kielonku i pozamiatane
Ale jak jest jakaś impreza to w sumie nie muszę pić napojów wyskokowych żeby się dobrze bawić I tak jest ok
Gardener27 20:44, 22 wrz 2015

Hheheh ... jest nas więcej
AsiaK_Z 21:28, 22 wrz 2015

Grono nam się powiększa. I fajnie. Im więcej tym weselej, tematy ogrodowe wiodły by prym zapewne. Może kiedyś uda się nam spotkać na jakimś zlocie
JulkAd 21:32, 22 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Julia to my jesteśmy tanie w piciu. Po kielonku i pozamiatane

Tanie w piciu może i tak, ale smakołyki lubiem i te słodkie i te słone tyż