Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Ewa777 06:41, 24 wrz 2015

Asiu, ale działasz Zdjęcia z palmiarni piękne - takie zieloniutkie
W Białymstoku byłam w ten weekednd było nawet ciepło. Nie doznałam szoku termicznego, bo u nas podobnie. Ty możesz odczuć różnicę, bo Wielkopolskie najcieplejsze w kraju.
AsiaK_Z 07:46, 24 wrz 2015

Ewa777 napisał(a)
Asiu, ale działasz Zdjęcia z palmiarni piękne - takie zieloniutkie
W Białymstoku byłam w ten weekednd było nawet ciepło. Nie doznałam szoku termicznego, bo u nas podobnie. Ty możesz odczuć różnicę, bo Wielkopolskie najcieplejsze w kraju.

Noo, ale we Wrocławiu jeszcze cieplej
Tak czy inaczej trzeba się przygotować odpowiednio, pod każdym względem
AsiaK_Z 08:03, 24 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
To ja przynajmniej raz w tygodniu w ciąży jestem, a mój eM co drugi dzień

Dobreeeeee
L00zak 08:09, 24 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)

Centralnie, po bandzie

Tylko delikatnie zapytałem
AsiaK_Z 08:14, 24 wrz 2015

L00zak napisał(a)

Tylko delikatnie zapytałem

Spoko, przeca nic siem nie stało, no nie? Ale.... kurczaki blade...zjadłoby się coś....
Miłego dnia, jutro już piąteczek. Jupi
JulkAd 09:13, 24 wrz 2015

A ja już właściwie to czuję, że mam weekend...po wtorku i środzie w zasadzie luz...uff..i całe szczęście...nie wyrobiłabym gdyby mój tegoroczny plan miał same wtorki i środy.

U mnie planów ogrodowych w weekend nie ma, no chyba że tylko te w Kalsku, ale w sobotę chcę na grzyby pojechać...i nawet jak nie będzie to sobie po lesie pochodzę...kiedy uderzasz z pomocnikami do ogrodu? Już w piątek czy dopiero w sobotę?

Miłego dnia
AsiaK_Z 09:26, 24 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
A ja już właściwie to czuję, że mam weekend...po wtorku i środzie w zasadzie luz...uff..i całe szczęście...nie wyrobiłabym gdyby mój tegoroczny plan miał same wtorki i środy.

U mnie planów ogrodowych w weekend nie ma, no chyba że tylko te w Kalsku, ale w sobotę chcę na grzyby pojechać...i nawet jak nie będzie to sobie po lesie pochodzę...kiedy uderzasz z pomocnikami do ogrodu? Już w piątek czy dopiero w sobotę?

Miłego dnia

Chciałabym już dziś , ale nawet jutro nie da rady. Dopiero ok. 16 będę w domu po pracy, nim się uszykuję i dojadę na ogród - zrobi się 17, a za chwilę ciemno. Odpuszczam piątek.
Sobota - obowiązkowo

A grzyby podobno są / będą. Znajomi, którzy mieszkają prawie w lesie (okol. Trzcianki) mówią, że jeszcze ze dwie lub trzy ciepłe noce i grzybki będą.
I okazało się, że mój eM, już zaplanował grzybobranie na 10 października, booo jedziemy po kiełbachę ze świniobicia (mniaaaaaam) i przy okazji siup do lasu
JulkAd 09:38, 24 wrz 2015

I zaś o jedzeniu...u mnie taka kiełbacha ze świniobicia(też lubiana w domciu)...na zamówienie jest robiona, mam tam z 10 km, to niedaleko, ale jeździmy raczej rzadko, chyba dlatego żeby się nie znudziła.

Pocieszyłaś mnie z tymi grzybami...mam nadzieję, że i u nas coś będzie, bo jednak w Wielkopolsce chyba więcej padało....ale najwyżej wycieczkę rowerową zaliczę
AsiaK_Z 10:28, 24 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
I zaś o jedzeniu...u mnie taka kiełbacha ze świniobicia(też lubiana w domciu)...na zamówienie jest robiona, mam tam z 10 km, to niedaleko, ale jeździmy raczej rzadko, chyba dlatego żeby się nie znudziła.

Pocieszyłaś mnie z tymi grzybami...mam nadzieję, że i u nas coś będzie, bo jednak w Wielkopolsce chyba więcej padało....ale najwyżej wycieczkę rowerową zaliczę

No my po "kiełbę" jedziemy prawie 90 km...... oj co to łakomstwo robi z człowieka
sylwia_slomc... 11:40, 24 wrz 2015

Na wszystko jest pora i na harówę i na odpoczynek
Jak go poprzycinasz i powycinasz pokaż