Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

amelia_b 21:16, 14 paź 2015

Czyli plebiscyt na szałwię zakończony gratuluję wyboru rybna,nie jadłam przyznaje bez bicia,i owoców morza też nie
babka 21:18, 14 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Czyli plebiscyt na szałwię zakończony gratuluję wyboru rybna,nie jadłam przyznaje bez bicia,i owoców morza też nie

A żałuj Pyszna wyszła, jadam je odkąd sama zaczęłam gotować rybne zupy, wcześniej nie ruszałam nawet
babka 21:19, 14 paź 2015

iwka napisał(a)

W podkategorie wchodzilas? Jest tam sporo

No wchodziłam ale chyba się pogubiłam
07_Rene 21:19, 14 paź 2015

babka napisał(a)

Jakiego typu psoty czyni Twój piecho ?

Lubi uciekać, szczególnie jak go córka wyprowadza
Czasem szarpnie za dziką zwierzyną, a że kawał psa z niego to już glębę nie raz zaliczyłam, ale smyczy nie puściłam Jakby pognał w las za sarną, nie wiem czy by wrócił... Wiem, że psy mają silny instynkt, ale nasz nie jest typ włóczęgi Przez to, że jest duży to wzbudza strach w ludziach, co też - powiedzmy szczerze - ma jakieś zalety
babka 21:20, 14 paź 2015

Iwonka, Jolka łączę się w bólu
babka 21:25, 14 paź 2015

07_Rene napisał(a)

Lubi uciekać, szczególnie jak go córka wyprowadza
Czasem szarpnie za dziką zwierzyną, a że kawał psa z niego to już glębę nie raz zaliczyłam, ale smyczy nie puściłam Jakby pognał w las za sarną, nie wiem czy by wrócił... Wiem, że psy mają silny instynkt, ale nasz nie jest typ włóczęgi Przez to, że jest duży to wzbudza strach w ludziach, co też - powiedzmy szczerze - ma jakieś zalety

To też niemały problem, zwłaszcza że bliskość zwierzyny w okolicy potęguje zapędy.
To wyobraź sobie moją wyżlicę, nie ma bata jak wyczuje trop a nos ma niesamowity, jako polowczyk napewno zdobywałaby medale
Duże psy budzą respekt ale przeważnie to tych mniejszych należy się obawiać
07_Rene 21:40, 14 paź 2015

Mój czasem też coś węszy (nornice), ale zazwyczaj nawet nie musi, bo sarny chodzą kilka metrów dalej i zupełnie się nie boją szczekania...
Mój parę razy kota dopadł, ale jak już go złapał to nie wiedział co z nim zrobić, ot taka zabawa w gonitwę
babka 21:56, 14 paź 2015

Czyli też masz wesoło U mnie koty szans nie mają nie wiem jak wyzlica by się zachowała bo raczej pokojowo nastawiona ale mam bandytę, który już kilku żywota pozbawił
chojna 22:08, 14 paź 2015

Moja labradorka najchętniej węszy za żarciem wyrzucanym przez sąsiadów dzikiej zwierzynie. Doprowadza mnie tym do szewskiej pasji, sąsiedzi z resztą też.
I tak upodobała sobie jedzenie g..., że wyżera z kociej kuwety- muszę pilnować bramy garażowej, dziecięcych pieluszek- nie daj Bóg zostawić śmieci.
Szczytem było jak wyżarła granulowany obornik, który złapał wody i napęczniał.
Trawa wyglądała jak by dziki ryły.
Słów brak po prostu
mateuszmichn 22:15, 14 paź 2015

Olu no to widzę że dziwnego psa masz. Kto to widział takie g.... wyżerać