Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

inag 00:25, 10 kwi 2016

Ola, jestem już
Przeglądam zdjęcia, tak się zastanawiam nad tym kolorem i szczerze Ci powiem, że ja bym go chyba kontynuowała (wiem że liczyłaś na co innego) U Ciebie wszystko pasuje jak do tej pory. Kolor drewna w ogrodzie, rynny, okiennice wszstko jest podobne. Nie wiem czy nagle jakiś inny kolor pergoli dobrze by wyglądał? Czy nie rzucałby się od razu w oczy jako cos z innej bajki? A o jakim Ty myślisz?
babka 01:57, 10 kwi 2016

Sama nie wiem Kiedyś marzyła mi się biała pergola ale to zbyt wielki kontrast i kolor byłby tu ni z gróchy ni z pietruchy.No chyba że nie malować farbą np białym impregnatem ??
Obecne brązy mnie denerwują ale tak jak piszesz pasują. Na przemalowanie wszystkiego mąż się nie zgodzi, no może za kilka lat ....
Plany są (może nie na ten rok) by kupić huśtawkę z drewna eukaliptusowego, a gdyby pergolę pomalować w zbliżonym kolorze ?

Kuba 07:49, 10 kwi 2016

babka napisał(a)

Tak też myślałam Uważasz, że u mnie nie ma robaszków ? Kilka w ubiegłym sezonie znalazłam łażących, chyba wszystkie ogrody są w jakimś stopniu "zainfekowane"
Jeśli masz nadwyżkę to byłabym chętna Ale tylko w tym przypadku bo nie chcę Ci uszczuplać zasobów

Olu wyślę Ci bo mam jej tyle że na dwa ogrody starczy tylko muszę znależć wolniejszy czas a wysyłkę zorganizować w poniedziałek żeby nie leżały roślinki na poczcie w niedzielę
no i zgubiłam w czasie remontu Twój adres...
babka 09:23, 10 kwi 2016

Chętnie przygarnę chociaż nie wiem jeszcze dokładnie gdzie posadzę W skrzyneczki na okno północne chciałam, dadzą radę prawda ?
lojalna_ 11:24, 10 kwi 2016

Od wczoraj nadrabiam forum a zaległości nie ubywa ..... Fotki to bym wolała zobaczyc ale jak tsk pada to trudno sie ruszyć

Z tym przesadzaniem to juz tsk musi byc .....u mnie to na kolkach rabaty by musiały byc hihihi
babka 11:29, 10 kwi 2016

Jakbym miała taki jak Twoj ogród to i fotki byłyby często a tak wstyd pokazać Czekam na cieplejsze dni, u mnie nie pada ale zimnica. Lawendy jeszcze nie cięłam i nie wiem kiedy to zrobię bo teraz chatę odszczurzam, goście będą a tu zaległości że hej
lojalna_ 11:38, 10 kwi 2016

Olka u mnie na fotach cały czas to samo do znudzenia bo taki mały

Miłej niedzieli
jazzy 12:01, 10 kwi 2016

Nooo zimnica eM włączył znów ogrzewanie jak zobaczył że mi zęby latają Bo ja zmarźluch jezde
Ola, też jestem zdania, że lepiej pozostać konsekwentnym w kolorystyce, chyba, że rzeczywiście będziecie niedługo przemalowywać wszystko
Ja pergolę pomaluję chyba na kolor skrzynek w warzywniku
Macham Babko!
07_Rene 12:38, 10 kwi 2016

babka napisał(a)
Jakbym miała taki jak Twoj ogród to i fotki byłyby często a tak wstyd pokazać

Nie bluźnij bo ładnie masz. A że zawsze może być lepiej to wiadomo
Macham niedzielnie
beata_m 13:17, 10 kwi 2016

babka napisał(a)
Sama nie wiem Kiedyś marzyła mi się biała pergola ale to zbyt wielki kontrast i kolor byłby tu ni z gróchy ni z pietruchy.No chyba że nie malować farbą np białym impregnatem ??
Obecne brązy mnie denerwują ale tak jak piszesz pasują. Na przemalowanie wszystkiego mąż się nie zgodzi, no może za kilka lat ....
Plany są (może nie na ten rok) by kupić huśtawkę z drewna eukaliptusowego, a gdyby pergolę pomalować w zbliżonym kolorze ?

Olala wiesz co ja też tak mam, że najchętniej wszystko bym na szaro przemalowała ... ale chyba nie ma co trzeba polubić co się ma i zrobić z tego najlepsze co się da brązy też są suuper