Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Mira104 11:31, 19 kwi 2017

Ola, ale popiół sypiesz tak z reki jakbyś siała trawę, czy go mieszasz z czymś, czy dajesz do siewnika i tak go rozprowadzasz?
Dzięki za info i zostaw to u mnie, bo nie będę musiała szukać
babka 12:12, 19 kwi 2017

Normalnie stpię z ręki. Nie za duzo staram się ale nawet jak jakas grudka spadnie to przy nast koszeniu kosiarka ją rozbije.
07_Rene 13:02, 19 kwi 2017

Macham w skórzanej rękawicy, w kozakach, zakapturzona w zimową kurtkę....
09:33, 21 kwi 2017
Wpływu na pogodę nie mamy
Ale szkoda jak roślinki marzną w czasie gdy nie powinny.

Działaś coś Oluś w ogródku?
U nas zastój.
Clematisy przysłane ale czekają na swój czas do posadzenia.
Mają już pączki,szkoda by było jakby zmarzły.
Na razie wyciągam przydaśki.

Serdeczności zostawiam
babka 10:08, 21 kwi 2017

Niewiele da się zrobić po pracy, coś tam wczoraj podlubałam ale ogólnie to kręcę się jak mucha w smole. Przycięłam dwa szmaragdy i killka chmurek na jałowcu, podsypałam byliny skórkami bananowymi, lawendom sypnęłam popiołem i wyskubałam kićki z ID.
A dziś ma padac więc znów przestuj
Pergola czeka na wyższą temperaturę i bezdeszczowe dni, ogólnie to wszystko leży.
Kusisz tymi clematisami tak, że zaczęłam dumać coby jednego puścić na kratce razem z Giardiną
Widziałam u Gosi Twoje zakupy, napawdę super rozwinięte roślinki. Zapisz sprzedawcę jak będę szukac namiarów na solidnego to się zgłoszę
babka 10:10, 21 kwi 2017

07_Rene napisał(a)
Macham w skórzanej rękawicy, w kozakach, zakapturzona w zimową kurtkę....

Reniu odmachuję w podobnym uniformie

Edit. Co bym nie była gołosłowna

( Nie cytować proszę )

Macham

ren133 10:11, 21 kwi 2017

babka napisał(a)
Niewiele da się zrobić po pracy, coś tam wczoraj podlubałam ale ogólnie to kręcę się jak mucha w smole. Przycięłam dwa szmaragdy i killka chmurek na jałowcu, podsypałam byliny skórkami bananowymi, lawendom sypnęłam popiołem i wyskubałam kićki z ID.
A dziś ma padac więc znów przestuj
Pergola czeka na wyższą temperaturę i bezdeszczowe dni, ogólnie to wszystko leży.
Kusisz tymi clematisami tak, że zaczęłam dumać coby jednego puścić na kratce razem z Giardiną
Widziałam u Gosi Twoje zakupy, napawdę super rozwinięte roślinki. Zapisz sprzedawcę jak będę szukac namiarów na solidnego to się zgłoszę

Ja ostatnio nie robię nic w ogrodzie ... za zimno ... a te kicki to czemu skubiesz?
babka 10:21, 21 kwi 2017

A bo Polinka skubie ale tak serio to zaczęły mnie denerwować, jakiś bałagan przez nie się zrobił i ciasno przy kulkach buksowych. Za dużo już tam tego dobra. Czekam kiedy czosnkom będę już mogła wyciąć liście bo busz przez nie za duzy się zrobił.

Ty masz ładnie ogładzone, tylko kosmetyka więc raz raz sie uwiniesz jak pogoda się poprawi
babka 12:07, 21 kwi 2017

I pada.
I cały misterny plan w p....
Krakus 12:23, 21 kwi 2017

czekaj