Witaj Gosiu
moje miejsce łąkowe nabiera uroku
Wprawdzie na samej łące niewiele kwitnie, nie ma niestety jeszcze zamontowanej furtki w żywopłocie, ale niespodziewanie dla mnie duża połać kwitnących traw układa się harmonijnie tworząc dynamiczny ogrodowy "twór"
Najbardziej cieszy mnie przedłużenie rabaty na całą szerokość boiska tak się kończy rabata przed boiskiem - zadziałała magia lekkości La Jardin Plume
Spaceruj Aniu
u mnie odbił przemarznięty wiosną prusznik, dobrze nie wyrzucać zawczasu roślin i uzbroić się w ogrodniczą cierpliwość
Obecny czas to dla mnie pełnia lata, wprawdzie intensywnie pracuję zawodowo ale dzisiaj miałam czas dla siebie
guzikowiec
szczeć trojeść amerykańska przegorzan
Mam nadzieję, że podczas gry lotka nie wpadła w czeluść rabatki.
Piękna ta letnia odsłona w Twoim ogrodzie.
Leżaczek to nie hamaczek. Brakuje mu tej lekkości bytu jaką zapewnia swobodne bujanie w obłokach.
Piękna biała rabata, ja niestety mam mało miejsca i mogę pozwolić sobie na 3 sztuki. Przeoczyłam zdjęcia, łąka robi wrażenie z tą różową mgiełką. A co to takiego, te drobne białe kwiatuszki przed. (na 2 zdjęciu)