Tą korę przekompostowaną mam w odległości 30 km, jeśli będzie godna uwagi to Pan zapewnia transport, na razie nic więcej nie wiem, wybiorę się tam w przyszłym tygodniu to coś więcej powinno się wyjaśnić.
Marta, nie chciałabym polecać czegoś co nie jest jeszcze sprawdzone, jeśli oferta okaże się warta uwagi to podeślę Ci namiar, myślę, że uda mi się tam podjechać do końca tego tygodnia.
Chciałabym mieć się czym chwalić, bo to by znaczyło, że kolejne rzeczy posadzone.
W ten weekend niestety pogoda w dużej mierze pokrzyżowała plany - co pół godziny nowa chmura i deszcz.
Wczoraj co prawda był plan posadzenia Rh i dereni, ale z 12 szt. zasadziliśmy tylko 3.
W miejscu, w którym mają być te rośliny, zanim kupiliśmy działkę był jakiś fundament i teraz wykopujemy z ziemi ogromne głazy i jeszcze więcej małych - to będzie droga przez mękę.
Udało mi się też w 1/3 oczyścić przedpłocie z wielgachnych chwastów, ale to już na pewno nie nadaje się do robienia zdjęć - także prace trwają ale te nie pokazowe
Jestem też zainteresowana tematem kory. Potrzebuję ok 60 worków 80 litrowych jak nie 100... Jeśli cena będzie przystępna i kora dobra byłabym wdzięczna za namiar.