Asia, Waldek - każde z Was ma trochę racji - bywają pazerni sprzedawcy, którzy windują ceny bez opamiętania i równie często można się na własnej skórze przekonać, że co tanie to drogie.
dziękuję Gosia - już sobie wszystko przygotowałam, żeby je posadzić i lunęło tak konkretnie, że teraz ze dwa dni będzie trzeba czekać, żeby wleź w te rabaty i sadzić, że też akurat jak ja mam wolne....
Najczęściej.
Dlatego mamy tu siebie, żeby o takich przypadkach informować i zawczasu ostrzegać przed nieuczciwymi handlarzami.
Nawigatorko. Ty masz u siebie taki areał, że wcale Ci się nie dziwię, iż poszukujesz kompromisu. Pokrycie rabat przekompostowaną korą do najtańszych wcale nie należy. Jedno trzeba przyznać, że efekt jest zabójczy.
Witaj!
Zajrzałam i się zachwyciłam Pięknie u Ciebie, wszystko takie dopracowane i przemyślane. Bardzo podoba mi się Twoja rabata brzozowa. Jakie to są brzozy? Zapraszam Cię do mnie z dobrymi radami
Przekompostowana kore kupuje w Obi juz od zeszlego roku w cenie ktora podała Marzenka z LM jakosc na moje oko nowicjusza bardzo dobra ja takie zakupy po kilka sztuk w miesiacu i powoli sie zapelnia .
Dziękuję Magda, na razie dopracowane kilka miejsc, resztę trzeba omijać aparatem, ale ciągle coś grzebię i zmieniam po kawałku.
Zajrzałam do Ciebie na pierwszą stronę i widzę, że mamy podobne rabaty na froncie.
Na przejrzenie wątku potrzebuję trochę dłuższą chwilkę wolnego czasu, o który teraz trudno, ale obiecuję zaglądać
Nie ma sprawy, gdyby nie autko w warsztacie już bym tam była.
A przy okazji dla dziewczyn ze Śląska (i chłopaków, bo kilku stąd też jest na forum ) zostawię tu wiadomość - szukam Carex Elata Aurea - gdyby ktoś przypadkiem gdzieś widział to dawajcie znać - będę wdzięczna.
Jeśli zużycie liczyć tak jak podał Waldek to u mnie wejdzie około 250 worków, dlatego poszukuję tańszego źródła, ale jak to nie wypali to zostaje LM i wtedy rzeczywiście zakupy będę musiała robić na raty