i u nas będą juz w sobotę pieczone pianki marshmallow co prawda po raz pierwszy, od ciebie od nich usłysząłam już kiedyś a że będzie "dziecięca okazja" to wypróbuję
ponawiam pytanie czy w tym kraju nie mozna miec normalnych sasiadow ?
pokazaywalam ci z jednej strony wysypisko ...z drugiej było chwastowisko ...a aktualnie moje tuje w zagrozeniu az wstawiłam foty bo mnie normalnie od kilku dni trzepie z nerów
Stojak ekstra, coś na wzór Malkulko, fajnie. Też mieliśmy taki plan ale u nas cantralnie więc nie chciałam nic na stałe. Taki w odwrócone V też byłoby ciekawe, nie wiem czy nawet nie ciekawsze!
A co z tą Giardiną nie tak???
Ja mam w sumie 1 sezon bo ub. rocznego nie liczę i jestem nią zachwycona. Sporo urosła, zagęściła, liście zdrowe błyszczące a kwiaty przepiękne i długo się utrzymują.
Nam na 70 kupionych wyleciało 7 szt - ale to standard, że około 10% kopanych roślin może nie przetrwać.
A ze sprzedawcami to tak jest - do wypłaty kasy są super, a później na ogół już ich klient nie obchodzi, życie niestety....
O tak!
Mnie najbardziej lawenda zaskoczyła z tego zestawu roślin, szkoda, że ta zima dała jej w kość i marnie wygląda, na szczęście z 50 szt, wypadło tylko 4.