Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

ren133 13:13, 18 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
Ewelina, masz zbliżenie na liście Evergolda - Twoje kupione jako Gold Fountain, chyba tak samo wyglądają:

A Gold Fountain ma takie liście:

Fajna ta Gold Fountain
lojalna_ 13:16, 18 wrz 2015

Jak fajnie czytac udanych spotkaniach buziaczki
lindsay80 13:16, 18 wrz 2015

Efffa napisał(a)
Tak, zaraz jak je dostałam wysłałam do nich wiadomość, ze sie chyba pomylili, ale oczywiscie cisza, gdy Ty ode mnie pojechałas napisałam drugi raz , nadal cisza, i porównałam to i rzeczywiscie to evergoldy, wsciekła jestem bo niewiem gdzie zamówić, a moze zerkniesz jutro na G. czy są?

Do tej pory ich nigdy nie widziałam na G. za to w LM były i nawet chciałam kupowac, ale jakoś się nie zdecydowałam - zerknę nie ma sprawy
lindsay80 13:19, 18 wrz 2015

ren133 napisał(a)

Fajna ta Gold Fountain

Bardzo fajna, żałuję, że nie kupiłam, ale chyba się jednak jeszcze skuszę, bo nie wychodzi mi ona z głowy.

Twoje miskanty też mi się podobają, czekam na fotki posadzonych
ren133 13:22, 18 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)

Bardzo fajna, żałuję, że nie kupiłam, ale chyba się jednak jeszcze skuszę, bo nie wychodzi mi ona z głowy.

Twoje miskanty też mi się podobają, czekam na fotki posadzonych

Edyta ... a mi się i tak bardziej podobają gracki ... nie wiem co w końcu zdecydować ... czy rozsądnie te niższe czy jednak gracki bo piękne?

PS. Może nie rozumiesz - mogę je jeszcze zamienić
lindsay80 13:27, 18 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Jak fajnie czytac udanych spotkaniach buziaczki

Jola, to było szybciutkie spotkanie na trasie - ale i tak bardzo miłe, Gosia czaruje swoją osobowością dosłownie z miejsca
lindsay80 13:38, 18 wrz 2015

ren133 napisał(a)

Edyta ... a mi się i tak bardziej podobają gracki ... nie wiem co w końcu zdecydować ... czy rozsądnie te niższe czy jednak gracki bo piękne?

PS. Może nie rozumiesz - mogę je jeszcze zamienić

Jestem u Ciebie na bieżąco i podczytuję te dylematy, nic się nie odzywam bo nie widziałam tego miskanta nigdy na żywo, jak czytam o nim w necie to na każdej stronie podają inne dane co do jego wysokości więc cięzko coś doradzić.
Jedno jest pewne jak kwitnie to jest cudny, a drugi argument za, to fakt, że będziesz mieć w ogrodzie odmianę, która jeszcze nie jest tak rozpowszechniona jak gracek czy ML.

Masz zbliżenie na mojego gracka:

Olili 13:53, 18 wrz 2015

Przychodzę jeszcze pożebrać o podpowiedzi u mnie
bo za Wami to ja nie mogę nadążyć,matko czy ja się kiedyś tego wszystkiego nauczę..
ren133 14:15, 18 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)

Jestem u Ciebie na bieżąco i podczytuję te dylematy, nic się nie odzywam bo nie widziałam tego miskanta nigdy na żywo, jak czytam o nim w necie to na każdej stronie podają inne dane co do jego wysokości więc cięzko coś doradzić.
Jedno jest pewne jak kwitnie to jest cudny, a drugi argument za, to fakt, że będziesz mieć w ogrodzie odmianę, która jeszcze nie jest tak rozpowszechniona jak gracek czy ML.

Masz zbliżenie na mojego gracka:

On nie jest taki delikatny jak gracek...
Ale może faktycznie nie ma już co cudować
nawigatorka 14:48, 18 wrz 2015

To mamy jarzmianki od jednej matki spotkania bardzo zazdroszcze.czemu nie bedzie Was w Wojslawicach