Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

ren133 19:17, 13 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

Aż się boję patrzeć jakie cudo wynalazłaś, bo się jeszcze nakręcę
Ja stoję przed zakupem odkurzacza centralnego, bo do tej pory nie wybraliśmy, a też by mi życie uprościł.

Zaczynam się przygotowywać do przyjęcia pod swój dach futrzastego członka rodziny, córka od miesięcy nie daje nam spokoju i nieustannie wraca temat psa, za kilka miesięcy dołaczy do nas prawdopodobnie biała kulka, bo wybór padł na maltańczyka.
Wtedy to dopiero dojdzie mi sprzątania, choć on zamiast sierści ma włosy, rosnące całe życie.
Zazdroszczę sąsiadów, z którymi można się w jakiejś kwestii dogadać.

Ja mam zrobione odprowadzenia pod odkurzacz centarlny ale serce cały czas nie zakupione i nie podłączone Zazdroszczę odwagi z psem
ren133 19:18, 13 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

W Polsce prawie wszyscy mają niedobory tej witaminy, a mało kto wie jaki ona ma istotny wpływ na nasz organizm.

A jaką kupujesz?
lindsay80 19:24, 13 lis 2015

ren133 napisał(a)

A jaką kupujesz?

Tylko Solgar, do tej pory w kapsułkach 1000 IU, ale eM już kupił zapas na najbliższe miesiące, tym razem w płynie, dawka 2500 IU.
lindsay80 19:27, 13 lis 2015

ren133 napisał(a)

Ja mam zrobione odprowadzenia pod odkurzacz centarlny ale serce cały czas nie zakupione i nie podłączone Zazdroszczę odwagi z psem

No właśnie u mnie tak samo z tym odkurzaczem

Boję się bo pewnie mi przypadnie w jakiejś mierze opieka nad nim, ale ilość próśb nas rozmiękczyła
lindsay80 19:31, 13 lis 2015

wodzyn napisał(a)
Bardzo fajnie, że spełnicie marzenie Małej. Piesek w domu to super sprawa a więź z dzieckiem i członkami rodziny - bezcenna Ale będzie radości, chodź pewnie problemów (ale maleńkich) trochę też

Mały piesek to może problemy będą maleńkie
Mam nadzieję, że wszelkie obawy zostaną rozwiane jak on się już pojawi.
lindsay80 19:33, 13 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Edytka maltańczyki są cudowne.Kupuj szybciutko, córka będzie szczęśliwa i wy też Moja koleżanka ma taką cudowna białą , mięciuteńką kuleczkę i bardzo ruchliwą.
Musisz jednak pomyśleć o robocie mopie

No bo to taka maskotka i słodko wygląda i naturę ma bardzo przyjazną.
W sam raz dla małej dziewczynki
ren133 19:36, 13 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

Tylko Solgar, do tej pory w kapsułkach 1000 IU, ale eM już kupił zapas na najbliższe miesiące, tym razem w płynie, dawka 2500 IU.

Muszę kupić
ren133 19:39, 13 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

No właśnie u mnie tak samo z tym odkurzaczem

Boję się bo pewnie mi przypadnie w jakiejś mierze opieka nad nim, ale ilość próśb nas rozmiękczyła

a ja jestem twarda

PS . A z ta studnią pytałam czy zadaszona bo mi się wydawało, ze tam jakaś elektryka jest
wodzyn 19:41, 13 lis 2015

lindsay80 napisał(a)

Mały piesek to może problemy będą maleńkie
Mam nadzieję, że wszelkie obawy zostaną rozwiane jak on się już pojawi.

Z pewnością będą maleńkie (o ile w ogóle będą)a mały cudak i tak Wam wszystko wynagrodzi. Na pewno nie będziesz tej decyzji żałować a radości dziecka nie będzie można słowami opisać.

Ja mam dwa psiaki, jeden duży przy domu i mały w domu. Jedyne moje zmartwienie jest takie, że się któremuś coś stanie, bo dzieci tak z nimi związane, że ciężkie byłyby to dla nich chwile. Poza tym z psów same radości
Ps. prócz kilku par zjedzonych butów, ale to za szczenięcych czasów tego dużego
lindsay80 19:46, 13 lis 2015

ren133 napisał(a)

a ja jestem twarda

PS . A z ta studnią pytałam czy zadaszona bo mi się wydawało, ze tam jakaś elektryka jest

Jak eM wróci to dopytam, jest tam pompa to i jakieś podłączenie do prądu musi być...