Edyta czytam o urządzeniach domowych. Marzy mi sie Samsung mop do podłogi robot i taki sam odkurzacz Ustawiłabym na godzinkę orzed moim powrotem z pracy i nie miałabym nerwa.
Teraz kupiłam badziewi Viledy virobi co zbiera mi sierśc psa z podłogi i wbrew pozorom radiz sobie z tym. Zatem zakup robota do podłogi zbliża sie nieuchronnie
Czytam o ogrodzeniu... na szczęscie od poczatku z sąsiadem ustaliliśmy współfinansowanie płotu i zanim dom powstał ogrodziliśmy działki. Taraz mnie wnerwia ta zielona siatka, ale w zieleni jej nie widac tak bardzo...
Aż się boję patrzeć jakie cudo wynalazłaś, bo się jeszcze nakręcę
Ja stoję przed zakupem odkurzacza centralnego, bo do tej pory nie wybraliśmy, a też by mi życie uprościł.
Zaczynam się przygotowywać do przyjęcia pod swój dach futrzastego członka rodziny, córka od miesięcy nie daje nam spokoju i nieustannie wraca temat psa, za kilka miesięcy dołaczy do nas prawdopodobnie biała kulka, bo wybór padł na maltańczyka.
Wtedy to dopiero dojdzie mi sprzątania, choć on zamiast sierści ma włosy, rosnące całe życie.
Zazdroszczę sąsiadów, z którymi można się w jakiejś kwestii dogadać.
Edytka maltańczyki są cudowne.Kupuj szybciutko, córka będzie szczęśliwa i wy też Moja koleżanka ma taką cudowna białą , mięciuteńką kuleczkę i bardzo ruchliwą.
Musisz jednak pomyśleć o robocie mopie
Bardzo fajnie, że spełnicie marzenie Małej. Piesek w domu to super sprawa a więź z dzieckiem i członkami rodziny - bezcenna Ale będzie radości, chodź pewnie problemów (ale maleńkich) trochę też