Mialam raczej na mysli pozycje z ktorej kopiesz.moje mialy 40 cm wysokosci i kopalam nie wchodzac do nich ale.to nie jest najwygodniejsze.jesli bylyby wyzsze byloby jeszcze trudniej.
A ja nie wiem do czego dobrać kolorystykę. Jedynie prócz dachu to ramy okien sa w kolorze orzecha i tyle. Jaki będzie taras...kiedyś tam... to nie wiem, chciałam jasny,ale czy do ram bedzie to pasowało....no dobieranie kolorów to nie moja bajka .
a to jakos zrozumiałam,że jedna deska to 40cm widac po zdjęciach, że tyle miec nie mogły
Gdy robiliśmy skrzynie byłam na początku zmian a więc i sporych kosztów jakby nie patrzeć
Deski, z których zrobiliśmy warzywnik to wybraki z desek na ogrodzenie, były niedoschnięte itd. chciałam wyższe skrzynie ale machnęłam na to ręką i zrobiliśmy z tego co było. Po dwóch sezonach przyznam, że jestem zadowolona dobrze się plewi, zbiera i przekopuje, nie trzeba nogi pod brodę podnosić
Wyższe skrzynie to więcej materiałów i oczywiście ziemi, której jednak wchodzi sporo. My przesiewaliśmy, dreptałam, polewałam wodą a w drugim sezonie opadła z 15cm trzeba było uzupełnić. Skrzynie jak wiadomo na wieki nie są a gdy przyjdzie czas na wymianę zrobię takie same Marzą mi się z cortenu ale koszty za duże jednak.