Masz rację Ewelina, bo Ty wiesz o co chodzi
Fajnie by było, jakby każdy zajął się tym co się dzieje na jego podwórku, ale jak się okazuje są ludzie, którzy chyba z nudy wolą żyć tym co się dzieje u kogoś, jak się u nich nic nie dzieje
Ale nic to, to akurat całkiem nieistotny temat - bukszpany ważniejsze!
Tylko nie bij- co do gęstości bym się nie czepiala bo to kwestia czasu-to doniczkowe okazy wiec szybko przyrostną.ale ja bym to kółko zrobiła większe bo korona morze mieć kiedyś 2-3 metry średnicy wiec troszkę może być nieproporcjonalnie.ale to tylko moje zdanie
u mnie jest podobna sytuacja jak u Syli, jej rabata ma szerokość 1,5 m, a moja 1,8 m.
Na zdjęciu u Syli widać, że wiśnie już mają duże korony, a obwódki z bukszpanu muszą mieć mniejszą średnicę niż u mnie, albo co najwyżej taką samą i wydaje mi się, że dobrze to wygląda.
Asia, spójrz na 3 zdjęcie od dołu strony i oceń:
Z tej perspektywy u Sylwia wygląda ok.jak to wygląda z bliska i patrząc z góry trudno mi oceniać ale mowie to moje odczucia co do proporcji.ale drzewo zawsze można przycinać jakby cos
dobrze, że zwróciłaś na to uwagę, skłoniło mnie to do tego żeby trochę pogrzebać i znaleźć fotki z czasów jak Syla to sadziła.
Teraz przynajmniej będę spokojniejsza, bo te dwa zdjęcia z przestrzeni 4 lat pokazują, że jednak wyszło ok - przynajmniej ja tak to widzę.