Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Kacha123 19:58, 17 kwi 2016

Wpadłam zobaczyć co porabialiście. A co będzie na przedpłociu?
lindsay80 20:12, 17 kwi 2016

frezja napisał(a)

) nie cytowałam i wyszło jak wyszło...a i tak pewnie grzeczne jesteście; chodziło mi, że nie dzieci tylko dziewczynki...w tym co napisała nawigatorka

dobrze wyszło przy niedzieli takie luźne tematy dobrze każdemu robią
Tak, tak w oryginale to właśnie dziewczynki sa, dobrze prawisz!
lindsay80 20:17, 17 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
My tez niedziela bardzo pracowita w ogrodzie i tak odpoczywam a w B i L tez ludzie pracują

Ech ta dobra zmiana to juz mi cisnienie tsk dźwiga ze szkoda sie nawet ocierac o ten temat

Buziam a zwłaszcza Pania kierowniczkę prosze wyściskać. Sadziłam wszystko nie było tego duzo przeca ale trudne myslenie temu towarzyszyło

mam tak samo i odnośnie "dobrej zmiany" i ogrodu - aż żal by było takiej ładnej pogody nie wykorzystać.
Ciekawam jak te nowe roślinki skomponowałaś, ale teraz to i tak tylko Evergoldy widać, bo i hakone i molinia niewidoczne zapewne po posadzeniu.

Kierowniczka nad ranem z gorączką się obudziła i dziś prawie cały dzień na łóżku przeleżała, jutro chyba dzień zaczniemy od pediatry, eh...
lindsay80 20:22, 17 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
Wpadłam zobaczyć co porabialiście. A co będzie na przedpłociu?

Mój bilans dnia 27 tuj oczyszczonych, chowałam się trochę za nimi, żeby mnie wszyscy sąsiedzi nie widzieli, ale całkiem w ukryciu pozostać się nie dało.
A po powrocie dokładnie się musiałam pooglądać czy aby jakiegoś kleszcza nie przywlokłam, trąbią teraz o nich, że już wszędzie są, nawet w ogródkach przydomowych.

A na przedpłocie idą seslerie jesienne i miskanty Klaine Fontanne
Kamajla 20:24, 17 kwi 2016

Ale przecież jak się coś robi, bo się chce, a nie dlatego, że się musi i na dokładkę jest to pewna forma relaksu, to chyba pracą tego nazwać nie można? ja też dzisiaj się relaksowałam, a u sąsiada goście w garniturach paradowali

Pozdrawiam!
Kacha123 20:26, 17 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

Mój bilans dnia 27 tuj oczyszczonych, chowałam się trochę za nimi, żeby mnie wszyscy sąsiedzi nie widzieli, ale całkiem w ukryciu pozostać się nie dało.
A po powrocie dokładnie się musiałam pooglądać czy aby jakiegoś kleszcza nie przywlokłam, trąbią teraz o nich, że już wszędzie są, nawet w ogródkach przydomowych.

Dzisiaj zdjęłam kleszcza z mojego kota.
Zestaw na przedpłocie elegancki
Moje tuje brzydkie, rzadkie i krzywulce, ale dostały papu i liczę, że się ogarną.
lindsay80 20:32, 17 kwi 2016

Kamajla napisał(a)
Ale przecież jak się coś robi, bo się chce, a nie dlatego, że się musi i na dokładkę jest to pewna forma relaksu, to chyba pracą tego nazwać nie można? ja też dzisiaj się relaksowałam, a u sąsiada goście w garniturach paradowali

Pozdrawiam!

bardzo ładnie to ujęłaś Kamila i tego się trzymajmy
lindsay80 20:36, 17 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Dzisiaj zdjęłam kleszcza z mojego kota.
Zestaw na przedpłocie elegancki
Moje tuje brzydkie, rzadkie i krzywulce, ale dostały papu i liczę, że się ogarną.
,

domyślam się, że musisz robić swoim zwierzakom przegląd codziennie, choć przyjemne to na pewno nie jest.
A te obroże odstraszające dobrze sie sprawdzają? Obiecaliśmy Młodej maltańczyka, więc za jakiś czas problem też mnie będzie dotyczył.
malkul 21:01, 17 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

hahaha nie ma jak to sędzic niedziele w tujach an zabawie w chowanego
sporo tego czyszczenia było?
malkul 21:02, 17 kwi 2016

ja dzis leżałam