Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

nawigatorka 20:22, 27 kwi 2016

Ja tez ostatnio ogladalam nie tyle kamienie co tluczen na sciezke te glowna u mnie.ale to nie takie ladniutkie jak u Ciebie.tylko cosbtakiego jakbuxywa sie orzy budowie drog.ceny jeszcze nie znam ale wyliczylam ze na sama sciezke ktora ma jakies 130 m2 bede potrzebowala 13 m3...
lindsay80 20:31, 27 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Ja tez ostatnio ogladalam nie tyle kamienie co tluczen na sciezke te glowna u mnie.ale to nie takie ladniutkie jak u Ciebie.tylko cosbtakiego jakbuxywa sie orzy budowie drog.ceny jeszcze nie znam ale wyliczylam ze na sama sciezke ktora ma jakies 130 m2 bede potrzebowala 13 m3...

przy takiej ilości jednak cena ma pierwszorzędne znaczenie.
_Martini_ 21:13, 27 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

Widziałam u Ciebie tą seslerię, faktycznie drobnica straszna, nie wiem czy moja jest młodsza czy starsza, w każdym razie kilka razy większa i prawie o połowę tańsza.

No to się wkurzam teraz człowiek się stara, płaci, czeka i kicha.
Mam trzy biedry w miescie, może uda mi się jeszcze cos dostać.
lindsay80 21:18, 27 kwi 2016

_Martini_ napisał(a)

No to się wkurzam teraz człowiek się stara, płaci, czeka i kicha.
Mam trzy biedry w miescie, może uda mi się jeszcze cos dostać.

Powodzenia w poszukiwaniach!

Ceny roślin w różnych miejscach są bardzo zróżnicowane, wiele razy przepłaciłam i wiele razy trafiłam na fajne rośliny w dobrych cenach, taki już nasz los.
_Martini_ 21:59, 27 kwi 2016

Jednak doliczyłam się i czwartej biedry, więc mam szansę
Dzięki za radę dot. stipy u mnie. Biegów nocnych z latarką jeszcze nie uprawiałam
Marta 22:10, 27 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

no szkoda, ale trzeba przejść nad tym do porządku dziennego - wierzę, że i Marikeny i grujecznik zbiorą się po tym mrozie i za jakiś czas po uszkodzeniach nie będzie śladu.

Chciałam troszkę ID, ale zanim miejsce dla niej będę mieć to ze dwa tygodnie zleci.

Mi się nie śpieszy z wykopywaniem One wytrzymałe są, dzieliłam w pełni lata i dały radę. Fajne zakupy zrobiłaś.
lindsay80 23:27, 27 kwi 2016

_Martini_ napisał(a)
Jednak doliczyłam się i czwartej biedry, więc mam szansę
Dzięki za radę dot. stipy u mnie. Biegów nocnych z latarką jeszcze nie uprawiałam

Biegi nocne z latarkami po ogrodzie to nasz ulubiony sport - witaj w klubie, mi się nie raz już zdarzyło, a to ze szlaufem, z powodu zbyt krótkiej doby, a to w poszukiwaniu opuchlaków, a to z kapturami żeby rośliny przed mrozem okryć - normalka
lindsay80 23:30, 27 kwi 2016

Marta napisał(a)

Mi się nie śpieszy z wykopywaniem One wytrzymałe są, dzieliłam w pełni lata i dały radę. Fajne zakupy zrobiłaś.

no to się zgadamy za jakiś czas w tej sprawie - dzięki za propozycję
_Martini_ 00:19, 28 kwi 2016

Lindsay, jak wyszłam na tę zimnicę to pierwsza myśl, że mi tak zimno, a co dopiero taka mała biedna wychuchana dotąd stipka czuję, że świruję
inag 01:37, 28 kwi 2016

Sama miałabym problem którą granulację kamienia wybrać... Ciekawa jestem co zdecydujesz