oj to szkoda, pięknie miałaś z tymi jesiennymi, ale jarzmianki też będą godnym zastępstwem.
Z zakupów jestem zadowolona, warto było się kręcić za roślinkami jeszcze jak zima była, mam wszystkie zaplanowane rośliny zakupione w dobrych cenach, co prawda w małych doniczkach, ale szybko urosną.
No zakupy super
Zazdroszczę Ci ,że umiałaś się zdecydować co wybrać
U mnie też zimnica nieziemska ,ale ja dziś nie na chodzie więc przynajmniej mi nie żal,a poza tym to deszcz ładnie za mnie podlewa.
Jednak czekam na ciepło!
Zastanawiam się czy nie wymienić kilku rozplenic i miskantów ML na nowe egzemplarze.
Trzy rozplenice mają mało zielonego, a dwa miskanty po 1 źdźble. Czy coś z tego będzie? Jak myślisz warto im dać czas czy zastąpić je nowymi?
Ładne zakupy Też dzisiaj trochę kupiłam, ale już nie wstawiłam fotek, bo stawy mnie bolą i nic już mi się nie chce.
Trudno mi powiedzieć bo pierwszy rok mam wszystkie trawy i wszystko raczej równo mi ruszyło, jeden ML nie daje znaku życia, to już mam na jego miejsce nowego, podobnie z jednym Variegatusem i też muszę kupić.
Nie wiem jak szybko ogarną się takie co mają po kilka nowych ździbeł, ciągle sobie mówimy, że w maju się wszystko wyjaśni, a tu po połowie maja i dalej te trawy takie liche, ale i wiosna kiepska.
zakupy cieszą, tym bardziej jak się dostanie porządne rośliny, no ale nie mogło być inaczej z tego miejsca.
Mówisz, że rarytasy ?
Ewa, jaki ocet jest lepszy do OW, spirytusowy czy winny, czy wszystko jedno?