ja tam w temacie kamieni nie jestem specjalistką, ale chyba granit byłby lepszy. Ale u mnie nie przejdzie, bo taki stolik to już by był mega ciężki.
Pewnie do mnie pójdą, coś ostatnio wspominała, hihih
jak jesteś nadal chętna to przyjeżdżaj, szałwii Ci u mnie dostatek, dostaniesz ale nie te, bo przeniosę je jak przekwitną. Te co są na wydaniu, też są spore
Jeśli ma to poprawić ogólny look, to nie jest mi szkoda. W sumie to nawet się nie napracowałam, bo jak ją sadziłam była malutka, szybko poszło, teraz też powinno być łatwo, tylko chyba wieczorem to będę robić, żeby nie wzbudzać ogólnej sensacji wśród sąsiadów
wracam do mebli ...nie lubie szklanych blatów ta moda juz była w latach 80-tych dla nmnie osobiście koszmar ...jestem za drewnem ...najbardziej za drewnem! nawigatorka ma fajnie wybielony stół w domu i taki bym widziała ..lub betonem ..bo w modzie to moje zdanie ..ale ty zrobisz jak uwazasz
Edyta co się stało z moimi jeżówkami Hot Papaya? Rano było wszystko ok, a teraz mają świeże kwiaty jeszcze nie rozkwitnięte,sztywne łepki w dół Zdjęcia usunę jak odpiszesz. Czy ścięta lawenda Viva i szałwia zakwitną ponownie?
dobrze masz
Hehe a juz sie cieszyla
milo milo.tylko na dworze to on raczej nie dalby rady dlugo.
U mnie (co prawda inne odmiany) maja tak w standardzie.nowe kwiaty tak sie roxwijaja.stopniowo sie podnoszac