Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

yolka 16:22, 07 sty 2016

anabuko1 napisał(a)

Dziękuję
Dzięki .Patrzyłam na strony do Buska Zdroju czeka się 5 lat
Także coś innego w międzyczasie będzie.W lutym mam taką rehabilitację dzienną.
Damyradę

Gdybyś trafiła na Inowrocław - daj znać
Bogdzia 20:06, 07 sty 2016

Aniu zdrówka zyczę. Spędziłam kiedys Sylwestra w szpitalu , chora była moja mama a ja przy niej siedzialam wiele dni również w sylwestra i Nowy Rok nie było tak źle bo jeszcze z nami była....W tym roku telefonicznie spędzałam Sylwestra z koleżanką z forum która jak Ty była w szpitalu. Najważniejsze zeby dobrze sie skonczyło.Odzyskuj siły bo wiosna coraz bliżej.
anabuko1 14:04, 08 sty 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Dużo zdrówka Aniu dla Ciebie

Karol99 napisał(a)
Również życzę powrotu do zdrowia.

Iwk4 napisał(a)
Aniu, trzymaj się kochana. Szpital czasem staje się koniecznością i niewiele wtedy możemy zrobić prócz pozytywnego nastawienia i chęci powrotu do zdrowia. Czasami pora nie ma znaczenia. Buziaki zostawiam.

Aguś,Karolu,IwonkoDziękuję wam za dobre słowo.
No właśnie, czasami nam życie pisze różne scenariusze życiowe.
I takie co nie chcemy ale musimy, po podleczyć sie trzeba i funkcjonować.To była właśnie moja konieczność.A i badania szcegółowe także zostały zrobione.Tylko na wyniki jeszcze czekam.
Ale będzie dobrze, Aby do wiosny
anabuko1 14:27, 08 sty 2016

Kuba napisał(a)
Przykre że chorujesz mam nadzieje że wynik będzie dobry
Pozdrawiam

Ewuś,,, wchodzimy juz i w zużycie materiału i moje dolegliwości powypadkowe ..Ale nie podaje się..
Przecież już nie długo wiosna.I przede mną stworzenie nowego ogrodu
anabuko1 14:39, 08 sty 2016

jona napisał(a)

Jeszcze nie robię szczepek, bo mi takie źle się przyjmują, a potem bliżej wiosny i wiosną mało która wypada, więc się nie spieszę. Na razie zniosłam pelargonie do domu, żeby miały więcej światła i wypuszczały młode pędy właśnie na zaszczepki

Dominika11 napisał(a)
widzę, że się szykujecie do młodych roślinek

Myśli ogrodowe nigdy nie śpią...
ok, to i ja jeszcze poczekam i może pod koniec stycznia zrobię nowe szczepki pelargonek
agnieszka_malysa napisał(a)
Ja szczepki pelargoni już porobiłam jesienią przyjeły się wszystkie teraz tylko uszczykuję łebki i wkładam w ziemię

Ja jesień miałam zbyt intensywną.. z różnymi rzeczami, przeprowadzkami, powypadkowe rzeczy też.i ciut ogrodowych nowych też.. i nie miałam czasu nawet pomyśleć o nowym szczekach.Może na drugi rok zrobię inaczej.
anabuko1 14:42, 08 sty 2016

yolka napisał(a)

Gdybyś trafiła na Inowrocław - daj znać

Dzięki..Ale jakąkolwiek rehabilitację późniejsza ,będę szukała jak najbliżej siebie..chyba,żeby coś się zmieniło.Wszędzie i tak trzeba bardzo długo czekać
Basilikum 15:22, 08 sty 2016

Aniu rok sie szpitalnie zaczal a ja zycze zdrowia na cala pozostala czesc roku. Jak wynik rezonansu bedzie to bedzie wiadomo jak dalej leczyc. Kregoslup paskudna sprawa ale dobry rehabilitant cuda potrafi zrobic wiec takiego magika Ci zycze. I slucha sie go i cwicz zaparcie
Jana 22:04, 08 sty 2016

Aniu wracaj jak najszybciej do pełni zdrowia ja na razie zbieram nasionka
Mala_Mi 22:43, 08 sty 2016

Wracaj do pionu....szkoda, że sylwek w szpitalu, ale jak jest lepiej to warto ... trzymaj się zdrowo.. mASZ WIOSNĄ WYZWANIE..DWA OGRODY

Ups sorki za wielkei literki.
Napia 01:01, 09 sty 2016

Zdrówka życzę na Nowy Roczek, i optymizmu i energii, bo rzeczywiście ogarnąć dwa ogrody, to niełatwe. Ale w końcu dla kobiet nie ma rzeczy niemożliwych.
Trzymaj się kochana