Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

Olili 21:39, 27 maj 2016

Dziewczyny byłam w kuchni ,przychodzę ,a moja córka w moim wątku wpis machnęła..ten powyżej o ambrowcu...
I mówi no co..,bo mi tak szkoda tego ambrowca..Zatłukę ją kiedyś za to szarogęsienie się
Olili 21:46, 27 maj 2016

Pluszakowa - co mi dolega to nawet lekarze nie wiedzą
Czekam na priv od Ciebie.
Olili 21:50, 27 maj 2016

Malgosik napisał(a)

to się spóźniłam na burzę

Ależ skąd zawsze można rozpętać nową

Ale powiem w tajemnicy,że modrzewia już nie ma..
Jak będę trochę lepiej śmigać to uraczę fotkami,choć posadzone nic nie jest,bo był masakryczny spadek formy.
Olili 21:53, 27 maj 2016

katiaxx napisał(a)
U mnie nieźle lunęło Iza a może coś naturalnego na zdobniczki - czy nie da rady ?

U mnie lało ale z węża

naturalnego powiadasz ...może i dałoby radę..tylko nie wiem co .Jeśli np. wrotycz (uwaga tylko przykład ,bo się nie znam) to nie uzbieram (no nie dam rady i nie znam kogoś kto by się na wrotyczu znał,by zlecić ,żeby mi nazbierał)
katiaxx 21:54, 27 maj 2016

Olili napisał(a)
Dziewczyny byłam w kuchni ,przychodzę ,a moja córka w moim wątku wpis machnęła..ten powyżej o ambrowcu...
I mówi no co..,bo mi tak szkoda tego ambrowca..Zatłukę ją kiedyś za to szarogęsienie się

Hihi ja to przeczytalam ale pomyslalam ze sobie z wieczora winko walnelas i rozluxnilas
katiaxx 21:55, 27 maj 2016

Olili napisał(a)

U mnie lało ale z węża

naturalnego powiadasz ...może i dałoby radę..tylko nie wiem co .Jeśli np. wrotycz (uwaga tylko przykład ,bo się nie znam) to nie uzbieram (no nie dam rady i nie znam kogoś kto by się na wrotyczu znał,by zlecić ,żeby mi nazbierał)

To pozostaje psiknac ale jak innej rady nie ma to trzeba
Olili 22:00, 27 maj 2016

Dzisiaj to mam taki fajny dzień ,wsadziłam poziomki sztuk 3 ,słownie: trzy,ale dziecko się cieszy ,piszę dziecko nie dzieci,bo mniejszemu dzieciu to obojętne .
I ...no muszę to napisać ..tak bardzo się cieszę,że już mogę samodzielnie wykonywać różne czynności codzienne,że już mogę mówić,ubrać się....wiem,wiem,ze to dziwacznie brzmi ,ale ostatnio na parę dni choroba zabrała mi tę możliwość a teraz znów mogę tak normalnie (no prawie normalnie ) i jaram się tym jak nie wiem
iwka 22:37, 27 maj 2016

to i ja się pojaram razem z Tobą czuć radość i pozytywną energię dzisiaj od Ciebie Super

edit. nie przeczytałam co tam córcia naskrobała, ale jak Kasia pisze, że coś walnęłaś to musiało być fajne

i 200 strzeliło
anna_t 22:47, 27 maj 2016

Olili napisał(a)

hahahahah wesoło masz
gratki!
Pluszakowa 09:05, 28 maj 2016

200 gratulacje