Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudny teren - dużo pracy!

Trudny teren - dużo pracy!

AnnaCh 22:19, 01 maj 2015

No tak, przykryć ziemią i udawać, że po problemie
KasiaW76 22:55, 01 maj 2015

Jak mi nerwy puszcza to powiem teściom, że wstyd by im było tak patrzeć na to i nawet nie pomoc buuu
Mogliby choć jedną wannę 20 ton ziemi załatwić ehhh Niedoczekanie moje.

W ramach tej mordęgi najchętniej pojechałabym do jakiegoś ogrodnika i kupiła sadzononek aby choć w malej części przykryć i Ciutkę zazielenic działkę

Na razie na oglądaniu się kończy.

Jutro chce przesadzić gruszę bo mnie wkurza, że nic nie puszcza buuu Ona też chyba wie, że wybrałam jej złe miejsce . Musze tez posadzić krzak maliny od znajomych i jakiegoś kwiatka co nazwy nie znam
KasiaW76 23:01, 01 maj 2015

Moje internetowe typowania dzisiaj

Enya73 09:02, 02 maj 2015

Widzę, że idziesz w żółty i pomarańczowy kolor
Mam na zbyciu 3 dorodne tawuły japońskie 'Crispa', hortensję bukietową grandiflora, ale to wszystko idzie w róż.
KasiaW76 10:46, 02 maj 2015

Anitko moje założenia to od różu po nIebieski z biela. Każdą z tych roślin rozważam ale właśnie najlepiej aby miały takie odcienie. Poza tym na daną chwile cóż Ja mogę myśleć Zabijam weekendowe męczarnie w terenie marzeniami
Róże jak do tej pory mam w takich kolorach jak wymieniłam

Te typowania to bardziej gatunki, które wydają się być odpowiednie do moich warunków. Pewnie każdy gatunek ma odmianę dopasowana do tego co chce

Poza tym wszystkie rośliny są piękne i wiem, z kiedyś nie będzie łatwo odmówić sobie czegoś... Mój mąż to się ze mnie śmieje, że Ja do każdego ogródka jaki mijam jadąc autem to wzdycham

Anitko Ja je chętnie zaadoptuje Wtedy to już kolorystycznie będę się musiała ograniczać
rumiankowa 19:56, 02 maj 2015

Masakra z tymi kamieniami i gruzem. I fakt, pomoc sprawców by się przydała a oni tak całkiem nie zainteresowani?

Fajny zestaw roślin nie wiem, jak to jest, że teraz u kazdego trzmielina i ładnie zimuje. Ja miałam 2 kępy z Obi, pewnie jakaś odmiana kijowa bo co roku przemarza do samego dołu i odbija w maju dopiero...

paulina_ns 20:45, 02 maj 2015

rumiankowa napisał(a)
Masakra z tymi kamieniami i gruzem. I fakt, pomoc sprawców by się przydała a oni tak całkiem nie zainteresowani?

Fajny zestaw roślin nie wiem, jak to jest, że teraz u kazdego trzmielina i ładnie zimuje. Ja miałam 2 kępy z Obi, pewnie jakaś odmiana kijowa bo co roku przemarza do samego dołu i odbija w maju dopiero...

Mi w tym roku przymarzła na pniu, w marcu była brzydka, ale poradziła sobie i teraz piękne rośnie, przycięłam ją dosyć dużo, a teraz ruszyła jak szalona
AnnaCh 20:51, 02 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
Mi w tym roku przymarzła na pniu, w marcu była brzydka, ale poradziła sobie i teraz piękne rośnie, przycięłam ją dosyć dużo, a teraz ruszyła jak szalona

Ale pierwszy raz Ci przymarzła, bo ja chciałam sobie kupić taką na pniu?
Enya73 20:58, 02 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Anitko moje założenia to od różu po nIebieski z biela. Każdą z tych roślin rozważam ale właśnie najlepiej aby miały takie odcienie. Poza tym na daną chwile cóż Ja mogę myśleć Zabijam weekendowe męczarnie w terenie marzeniami
Róże jak do tej pory mam w takich kolorach jak wymieniłam

Te typowania to bardziej gatunki, które wydają się być odpowiednie do moich warunków. Pewnie każdy gatunek ma odmianę dopasowana do tego co chce

Poza tym wszystkie rośliny są piękne i wiem, z kiedyś nie będzie łatwo odmówić sobie czegoś... Mój mąż to się ze mnie śmieje, że Ja do każdego ogródka jaki mijam jadąc autem to wzdycham

Anitko Ja je chętnie zaadoptuje Wtedy to już kolorystycznie będę się musiała ograniczać

Jak duży masz bagażnik?
paulina_ns 21:51, 02 maj 2015

AnnaCh napisał(a)

Ale pierwszy raz Ci przymarzła, bo ja chciałam sobie kupić taką na pniu?

Tak Aniu pierwszy raz, ale bardzo ładnie odbiła, także polecam,ja mam 2 i jestem w nich zakochana