Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

Pszczelarnia 15:33, 02 gru 2016

roma2 napisał(a)
Jesteśmy Dziadkami . Od dziś!. Wszystko dobrze z Dziewczynami . Oszołomiona radością całuję Wszystkich. Wszystkich!!!

Jak ja lubię takie wiadomości. Gratuluję.
Bogdzia 19:07, 02 gru 2016

Ale wiadomosc a ze szczęscia swieci chyba nie tylko dziadek bo i w Twoim głosie to szczęscie widac. To cudny moment w zyciu. Gratulacje i najlepsze zyczenia dla rodziców i dzieciątka.
sylwia_slomc... 19:20, 02 gru 2016

No i przepadła Babciu Romciu wracaj do nas
Choć rozumiemy, że z maleństwem nie wygramy
MirellaB 10:28, 14 gru 2016

Romka odbierz wiadomość
daleko 17:33, 22 sty 2017

Halo Roma,gratulacje dla babci.Ogladalam w ostatnich dniach Twoj watek bo ogrodowiskowych dziewczyn z opolskiego nie jest zbyt wiele i okolice Twojej dzialki wydaja mi sie bardzo znajome.Ciekawe,czy sie nie myle......Pozdrowienia
sylwia_slomc... 19:07, 22 sty 2017

Romeczko polecam ogród , a w nim dużo brzóz będzie i w starym było
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7407-udany-ogrod
alis 14:31, 25 sty 2017

Gratulacje Roma!
roma2 14:25, 29 sty 2017

Aż mi wstyd, że dopiero dziś odpowiadam. Wierzcie mi, że się czerwienię. Dziękuję, za przemiłe słowa gratulacji. Życie, jak wiecie, potrafi pisać nieoczekiwane scenariusze. Próbuję jakoś wszystko "ogładzić". Muszę się zająć Rodzicami, bo nadszedł ten czas. Zaczynamy ogarniać sytuację i układać się na nowo. Zaglądam do Was nieodmiennie, tylko cicho siedzę. Czekam jak Wy na wiosnę i mam nadzieję, na nie wiem, które to już w moim życiu - "otwarcie". Szczęśliwe, w co wierzę i czego wszystkim Wam życzę. Buziaki ogromne ślę. Romka.
Rytla 16:14, 29 sty 2017

Ogładzanie jest ważne! Tobie, Wam, również wszystkiego dobrego. Wiosna z każdym dniem bliżej.
roma2 21:27, 06 lut 2017

Ogładzanie trwa. Remoncik mieszkania (czyli przystosowanie dla Rodziców) to pikuś. Po paru ładnych latach "sambywczych", przestawiam się na inne tory. Herbata zwykła, nie - lepiej owocowa, nie, lepsza będzie ziołowa, w miedzyczasie ostropest, a nie, może później. Kawa tak, z mleczkiem, nie, dziś nie, dziś z kakao. Mięsko? Dobrze, albo nie, dzis kluseczki. Kluseczki? dobrze, albo nie, lepsze będą ziemniczki. Nie marudzę , cieszę się że Ich mam, tylko potrzebuję trochę czasu na "ogładzenie". Aaa, dziś w drodze z pracy kupiłam trochę nasion. Posiejemy razem i będą podlewać, zraszać, przykrywać i odkrywać. Tak to się na nowo uczymy być razem. Rodzice i dzieci. Dzieci i Rodzice.