Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 16:53, 03 mar 2017

Stipa po zimie i niezniszczalna firletka oraz naparstnica (wysiała się w tym miejscu)

roma2 16:55, 03 mar 2017

Okolice pysznogłówki i znów stipa, tym razem z czyścem.

roma2 16:57, 03 mar 2017

Proszę mi wierzyc na słowo! Tu wyłażą krokusy i szafirki.

roma2 17:00, 03 mar 2017

Dla dodania kolorków. Zafilcowałam wnusi sweterek. Kupiony bezpłciowy (specjalnie), jest teraz sweterkim niepowtarzalnym, wręcz unikatem hiii . Ogrodowo rzecz jasna!!!. Pozdrawiam wiosennie (chyba).

roma2 18:04, 03 mar 2017

Wołam Iwonkę zwaną Toszką! Str. 128. Przyszły żywopłot. Poniewż u nas nic sie nie dzieje zgodnie z planem, dopiero wiosną powstanie płot, czyli siatka. Jak pisałm wcześniej, pomysł na ceglany mur (choć pielęgnowany w duszy) upadł ze wzgledów finansowych. Chciałam liściaste "coś". Mąż napiera (nigdy ogrodowo do tej pory się "nie wtrancał" w moje poczynania) na zimozielone. Dodam, ze mam czas na przygotowanie ziemi do jesieni. Słońce cały dzień.
Gruszko Haniu, ty też jesteś tu potrzebna!
Basilikum 20:21, 03 mar 2017

Romciu czy ty napisalas u mnie, ze nie masz zdolnosci. Jeszcze mozesz to edytowac to sie wogole nie zgadza, sweterek jest bomba. Ja takiego nie potrafie. Czyli wychodzi na to, ze masz zdolnosci ale inne niz ja

Wiosenke u Ciebie tez poogladalam fajne kielki masz juz
Mira104 20:23, 03 mar 2017

Kurcze Romcia ja poproszę o kurs filcowania, tak bym sobie szal chciała zrobić
A powiedz mi co będziesz robić z stipą, bo tez mam jej trochę i w sumie nie wiem wywalić, nie wywalić
roma2 20:30, 03 mar 2017

Basilikum napisał(a)
Romciu czy ty napisalas u mnie, ze nie masz zdolnosci. Jeszcze mozesz to edytowac to sie wogole nie zgadza, sweterek jest bomba. Ja takiego nie potrafie. Czyli wychodzi na to, ze masz zdolnosci ale inne niz ja

Wiosenke u Ciebie tez poogladalam fajne kielki masz juz

Cieszę się, że się podoba! Talent odkryty na starość, to chyba podwójnie sie powinno liczyć .
roma2 20:36, 03 mar 2017

Mira104 napisał(a)
Kurcze Romcia ja poproszę o kurs filcowania, tak bym sobie szal chciała zrobić
A powiedz mi co będziesz robić z stipą, bo tez mam jej trochę i w sumie nie wiem wywalić, nie wywalić

Stipę zostaw w spokoju świętym "Miro-pędzi-nie wiem co"! Niech sobie taka będzie do połowy kwietnia nawet, a cóż Ci tam przeszkadza w niej? Ja nie ruszam, mam z doskoku nadto roboty. A Ty nieee ?
Filcowanie nie jest trudne. Nie wiem jak miałabym przeprowadzic kurs, ale zawwsze służę pomocą. Pytaj!
sylwia_slomc... 20:39, 03 mar 2017

Wiosna Cię napadła na całego
U mnie też rośliny jedna w drugą włażą Na jednej rabacie się wymieszały nawet.
Zdolna jesteś niesłychanie moje Kochanie