Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

sylwia_slomc... 22:00, 22 lut 2017

Romcia masz już wiosnę w okolicy i w ogrodzie czy nie było czasu jechać na działeczkę?
sylwia_slomc... 22:01, 22 lut 2017

Jak Twój rzeźbiarz wyrzeźbi domki to pokaż
roma2 22:12, 22 lut 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Masz taki charakter, że mimo przeciwności zachowujesz dystans i co najważniejsze- poczucie humoru. Tak Cię odbieram.
To taki dziwny czas w życiu. Chciałoby się ociupinkę odsapnąć po trudach rodzicielstwa, a tu na głowę spadają nowe niespodzianki: i te radosne (wnuki) i te smutniejsze- powolne lub szybkie odchodzenie rodziców, własne oznaki wchodzenia w smugę cienia. Tłumaczę sobie, że tak właśnie wygląda to dobrodziejstwo życia.
Zdrówka i sił życzę.

Haniu, znakomicie to ujęłaś. Nic dodać, nic ująć! Dobrodziejstwo życia, to właśnie wszystko. I cudowne i dobre i gorsze i niestety czasem złe. Staram się zachować dystans i poczucie humoru. Bo inaczej już parę lat temu (za trudne i za osobiste, by opowiadać na forum) mogłabym się po prostu położyć do wykopanego wcześniej dołka i tak zostać na amen. Staram się stawiać czoło trudnościom. I tyle. Buziaki wszystkim przedwiosenne ślę!
roma2 22:14, 22 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jak Twój rzeźbiarz wyrzeźbi domki to pokaż

Wariatka!
Mam nadzieję, że uda mi sie pojechać w sobotę. Jeśli się uda i znajdę oznaki wiosny, nie omieszkam zakrzyczeć głośno!
sylwia_slomc... 22:16, 22 lut 2017

roma2 napisał(a)

Wariatka!
Mam nadzieję, że uda mi sie pojechać w sobotę. Jeśli się uda i znajdę oznaki wiosny, nie omieszkam zakrzyczeć głośno!

Głośno musi być , żebym usłyszała
Basilikum 17:52, 23 lut 2017

Romcia ja tez sie ustawiam w kolejce na wiosenne fotki u Ciebie
U mnie juz coraz wiecej kwitnie dzis odkrylam przebisniegi i krokusy
anka_ 09:22, 26 lut 2017

Wiosenne fotki bardzo pożądane, ale czekam z niecierpliwością na fotorelację z rewolucji....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gruszka_na_w... 16:56, 26 lut 2017

Po wpisie o aluzyjności moich wypowiedzi, przyszłam sprawdzić, czy nie stałam się persona non grata.

Od kogo kolega małżonek chce się osłaniać?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
BasiaLT 07:50, 27 lut 2017

Ja też czekam na foteczki
anbu 09:14, 27 lut 2017

Hej Romcia
Czytam o "ogładzeniu" się z Rodzicami i życzę aby sprawie poszło Trudna to sztuka

A na fotki z ogrodu też czekam