Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Sima 15:16, 12 lut 2017

Mi dietetyk zalecił ruch - już nie mam z czego rezygnować w jedzeniu, bo mam ustawioną mocno zrównoważoną dietę. Ja sie śmieje, że po ciąży to tłuszcz pobieram z powietrza (jak w leidis celulit )
Madzenka 16:30, 12 lut 2017

Idę pooglądać Twoje jezówki w watku tematycznym
Basilikum 16:59, 12 lut 2017

a to ja jeszze nie w temacie, ze mi do zalecil na kolano jazde na rowerzei znajoma rehabilitantka tez

a w temacie to ciekawa jestem moich jezowek po zimie u mnie to tez ich pierwsza.
Gardener27 19:55, 12 lut 2017

Witam Ostatnio przeglądałem watek z metamorfozami i natknąłem się na Twój ogród. Chodź go dobrze znam bo przecież goszczę u Ciebie to dopiero tam na zdjęciach porównawczych widać jak bardzo ogród się zmienił, nabrał masy i oczywiście co się z tym wiąże ogrom włożonej pracy, pogratulować efektu.
Madzenka 20:09, 12 lut 2017

Obejrzałam Twoje jeżówki i narobiłaś mi apetytu na kolejne
alis 20:28, 12 lut 2017

Fotki Kubusia z psiakami czadowe Pozdrawiam Mirelko
zabaewa 23:19, 12 lut 2017

Piękna jest ta jednoroczna rozplenica Purple majesty. Muszę poszukać nasion... A może Ty masz trochę nadmiarowo i podzieliłabys się ze mną ?

Będziesz na Gardenii ?
mirkaka 08:26, 13 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Szafirki zaczynają rozkwitać - będę błękitne

Przepiękne te jaśniutkie szafirki, takich jeszcze nie widziałam
AngelikaX 08:36, 13 lut 2017

Cześć Mirelko dawno nie zaglądałam - nadgoniłam - fotki jeżówek, synka z psiakami, szafirek - wszystkie śliczne

ps. Kolana i mi dokuczają, plaga to jakaś chyba - kolana lub kręgosłup (u mnie jedno i drugie)
MirellaB 10:53, 13 lut 2017

Hania ciężko mi będzie być na diecie, bo lubię zjeść dobrze i dużo. Nigdy nie liczyłam kalorii, niczego sobie nie odmawiałam. A teraz musze nad sobą popracować. W rozmiar 36-38 to już na pewno nie wejdę nigdy

Madżenka ciekawa jestem czy dokupisz jeżówki i jakie

Iza może masz inną dolegliwość niż moja. Ja nie powinnam robić nic co obciąża kolana i staram się tego trzymać

Przemek fajnie, że wróciłeś na O To prawda sporo pracy wykonaliśmy w poprzednim sezonie. W zasadzie to wszystko zmieniłam co było możliwe W tym sezonie więcej luzu ogrodowego i odpoczynku

Alicja pozdrawiam Cię serdecznie. Ciągle czekam na Twój powrót i czynny udział na forum

Ewa trochę nasion mam. Wysieję i zobaczę ile wzejdzie. Podzielę się z Tobą sadzonkami
Na Gardenię się wybieram. Tradycyjnie zawsze mój syn w tym czasie jest chory. Oby w tym roku było inaczej

Mirka to prawda są piękne, a ten błękitny kolor mało spotykany. Tak bardzo mi się podobają, że w tym sezonie w domu one będą numer 1. Dzisiaj w ogrodniczej zamówiłam sobie kolejne

Angelika fajnie, że już jesteś Mi kręgosłup też dokucza - taka przypadłość księgowej