Małgosiu
No coś musiało mi się udać ... padlo na evergoldy ... żeby tylko nie dały plamy w przyszłym sezonieLimkami zachwycam sie codziennie (bo nie wiadomo kiedy mi ich deszcz nnie położy i ... myślę jeszcze ich dokupić i przedlużyć rabatę aż pod świerki Nikt o jesieni oczywiście nie myśli jestesmy przeciez w połowie wakacji a Ty masz urlop Myślę, że nauka nie pójdzie w las ... już sa pierwsze drobne sukcesy z niszczeniem przedmiotów jeszcze nie ma problemu bo jest malutka ale wezmę sobie do serca Twoje uwagi ... tylko co wszystko "nie rusz"?
I żeby nie bylo tak kolorowo ... chyba mam problem z grabami ... zauważyłam ostatnio, że nie przyrastają za wiele i mają część takich przyschniętych i zwijających sie liści Wiecie może co to może być i jak z tym sobie poradzić?
Mój grab też jest taki podeschnięty i do tego blady ale rośnie w dużym przewiewie a wiem że on tego nie lubi i pewnie ma za sucho. Więc nie będę szukała innych chorobowych przyczyn.