Tak są lekko postrzępione od góry i wydaje mi sie, że w podobnym kolorze jak Exotic ... ale jak to możliwe skoro pakowane po 50szt i 100szt w ich ofercie były tylko te zwykłe białe? Teraz nawet nie wiem jaka to odmiana ...
O patrz dopiro zobaczyłam moje "zerzreć" Trochę dziś polatałam z konewką ja mam jakiś biopon czy coś,nie wiem co to nawet,następnym razem kupie florovit
Ja mam ją tam w półcieniu ... warunki wydawałoby sie idealne ... doczytałam dzisiaj, że ona nie lubi jednak mocno zasadowej gleby a w tym kamyczku i z moją zasadowa glebą to dla niej mało ciekawy zestaw Wczoraj podlałam moją runiankę siarczanem potasu a i jeszcze dodam, że ja nie mam gotowych sadzonek ja tą runiankę ukorzeniałam latem może potrzebuje czasu?
Werbena już popikowana - niektóre (te mniejsze) dałam po 2szt ... wyszło mi 35 doniczek Zobaczymy jak sobie dadzą u mnie radę? Faktycznie ochłodziło się bardzo ... moje Exotic powoli się otwierają a u Ciebie nie rzeka ale morze tulipanów jest
jak widać dla chcącego nic trudnego
Miło mi bardzo, że Ci się podoba
Szkoda, że narcyzy Cię zawiodły ... też bym byla wściekła ... a może nornice się nimi zaopiekowały? A gdzie kupowałaś na kilogramy?