Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 08:52, 14 mar 2017

Wczoraj była u mnie Gabriela. Przygarnęła większość moich bodziszków, róże Madame Boll i Pilgrim. I trochę host. Ale będą miały piękne otoczenie
Posiedziałyśmy, pośmiałyśmy się, faajnie było dziękuję za odwiedziny!!

Dzisiaj słonko od rana. Zabiorę się może za ciąg dalszy warzywnika. Można by powoli zająć się siewami Zapowiada się że będzie coraz cieplej!

miłego dnia!
Nikita 10:34, 14 mar 2017

Carola dla mnie jakieś hosty zostaw. Na pewno bym chciała PIZZAZZ i PAUL’s GLORY (kiedyś razem zamawiałyśmy od facia z Cieszyna ...chyba Cieszyna. Ty wtedy jeszcze POLKĘ w BIKINI zamawiałaś....pamiętasz?)

Na spotkanie w niedziele jedziesz? Będę na obiedzie u rodziców to mogę cię po drodze zgarnąć.
popcorn 13:28, 14 mar 2017

Madzia! Pewnie że zostawię. Tyle żebym to ja jeszcze wiedziała gdzie te Twoje wynalazki rosną... ale może jak wylezą, to ogarniemy

Mam gości w weekend, ale niedziela koniecznie z Wami. Zgarnij mnie! ale fajowsko dziękuję!!!
Bogdzia 18:45, 14 mar 2017

Widzę ze bedziesz w niedziele wiec gdybys mogła to o piwonię Krinkled White bym poprosiła.
Mala_Mi 19:11, 14 mar 2017

Karola widzę, że wyprzedajesz... serce mnei boli, ale dobrze, ze idzie w dobre ręce..

Dzis o Tobie myślałam patrząc na żurawki.. są śliczne po zimie, jedyne ładne to te Twoje
Patrz jak pięknie podzieliłam i jak nabrały masy

bacowa 06:08, 15 mar 2017

Karola, robiłaś kiedyś zakupy u R. Majewskiego na all. i jak ?
ren133 08:40, 15 mar 2017

KArola
A masz jeszcze trzcinnika KF?
Nikita 09:54, 15 mar 2017

Carola, pewnie że hosty ogarniemy jak wzejdą...przecież teraz nie będziemy pełzać po glebie i szukać mini kłów! Po samych kłach i tak nie rozpoznamy "co, jak i z kim".

W niedziele spotkanie na godz. 16, więc wjadę po ciebie jakoś tuż przed, bo od ciebie do Portu to przecież 2 rzuty beretem.

Wejdź do mnie zobacz "pluszaka".
popcorn 08:13, 16 mar 2017

Bożenko, muszę po zdjęciach poszukać gdzie ona rośnie!! I zabiorę, a jak

Na niedzielę się zapowiedziała Mariolka, a od jutra jest mój brat z rodzinką. Oj będzie wesoło

Aniu, wiesz co? Serce mniej boli bo wiem że moje wychuchane roślinki idą w dobre ręce Takie jak Twoje buziole!!!

Ewo, kupowałam. Wszystko ok. Dobrze zabezpieczone, dobrze oznaczone, zgodne odmianowo. Ale tyci tyci!!! Ceny dobre, ale czy ja wiem? chyba lepiej zapłacić więcej za wypasioną roślinkę, a nie dopiero co podzielony kiełek hostowy.. hmm...

Renia, teoretycznie mam. Znaczy jest i rośnie, ale ktoś miał go chcieć... musze sprawdzić. Jest taki sam jak ten co brałaś (rozmiarowo, rośnie obok).

Madzia, super extra. Nie mogę się doczekać 7 minut dokładnie

miłego dnia Dziewczęta!!!
ren133 08:59, 16 mar 2017

Jakbyś sprawdziła i był wolny to chciałabym go zarezerwować