Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kuba 15:43, 05 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

Troszeczkę daleko do ciebie ale zaraz idę do siebie na leżaczek bo mega słońce, chyba ze 45 stopni ale za to będę się rozkoszować widokami twojego ogrodu

miło mi, dziękuję
ja za to uciekam z leżaczka bo nie ma czym dychać
BASIA8 11:28, 06 lip 2015

Kuba napisał(a)
taki mam widok z tarasu przy porannej kawie

Widoki piękne Aż miło się patrzy - pozdrawiam Serdecznie.
kasia_w 11:42, 06 lip 2015

Jak ślicznie ! Zachwycające czerwienie. U mnie jedna jeżówka z zatorskiej ma już płatki, a druga wciąż zwinięta w pączek . Pozdrawiam Niech w końcu lunie...
babka 11:45, 06 lip 2015

Ewa jak zawsze ładnie u Ciebie, czy to w deszczu czy to w słońcu Roślinki zdrowe i widoczki sielskie Dziś u Ciebie wypiłam poranną kawę
Atena 14:35, 06 lip 2015

Kuba napisał(a)
Aniu, Olu- dziękuję za życzenia zdrowia, dziś bez gorączki, nawet siedzimy na tarasie

Justa- zaraz wyślę wiadomość

Zagajanka- jesteś matką chrzestną tych róż- na razie wyglądają na wymęczone po podróży, w kartonie było mnóstwo płatków, zresztą przy sadzeniu też się posypały, ale te kwiaty które zostały pachną nieziemsko

Ewuś wpadłam z rewizytą.
I powiem tak ...aż mi głupio bo Ty wychwalasz mój ogród a on to taka bida w porównaniu do Twojego .....Twój to dzieło ogrodowe ! Masz przepięknie !!!
Ja wpadłam w kompleksy i chyba już tych zdjęć rabat z bliska nie pokażę

Masz przepiękne z komponowane rabaty. Śliczne bukszpanowo. Trawnik ..... jak dywan.
I te kamienie w trawniku...cudo.
Podpowiedz kochana jaki to kamień ?
Planuję u siebie taką ścieżkę do altany i kolor mi bardzo odpowiada.
Kuba 16:49, 06 lip 2015

Basiu- dziękuję i pozdrawiam

Kasiu- lunie podobno wieczorem

Olu szkoda że nie spotkałyśmy się na tej kawce ale pewnie ja dziś piłam dużo wcześniej, jutro ja piję u Ciebie

Atena- każdy z nas ma pewnie miejsca w ogrodzie których woli nie pokazywać czy takie z których jest niezadowolony, dlatego nie miej kompleksów bo każdy z ogrodów jest na swój sposób piękny i niepowtarzalny; pokazuj ogród jak najczęściej żebyśmy zobaczyli jakie lubisz rośliny, kolory, zestawienia; kamień na ścieżce to zwykły łupek
deszczowymaj 18:51, 06 lip 2015

Ewuś przepiękne masz widoczki...ławka z różyczkami przecudna,trawnik idealnie-piękny i te kamienie w trawniku też zajefajnie wyglądają Bajkowo
polinka 09:06, 07 lip 2015

Jeszcze tylko dwa dni i oddychniemy od tych tropikalnych temperatur...
MAD 09:28, 07 lip 2015

Bardzo mi się podoba ten brzozowo-hortensjowy zakątek ławeczkowy. Klimatycznie jest. A jak hortki zakwitną to szał będzie.
Kuba 09:35, 07 lip 2015

deszczowymaj napisał(a)
Ewuś przepiękne masz widoczki...ławka z różyczkami przecudna,trawnik idealnie-piękny i te kamienie w trawniku też zajefajnie wyglądają Bajkowo

Niestety teraz tak fajnie już nie wygląda róże szybko przekwitły i znowu nic nie ma, ale chociaż zdjęcia zostały