Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Matylda 20:04, 20 lis 2016

Witam, bardzo ładny ogród, przejrzałam Twój wątek, wprawdzie pobieżnie od połowy, głównie pismo obrazkowe. Będę obserwowała dalej. Ciekawa jestem co wymyślisz na Twoje przedpłocie, bo chyba coś wspominałaś, że masz je w planach w przyszłym roku.
inka74 11:57, 22 lis 2016

Ewcia - róż nie przekreślaj jeszcze. Może rozwiązaniem byłoby schowanie je za bukszpany tak jak u Gabisi - https://www.ogrodowisko.pl/watek/2260-ogrod-dla-roslin-o-mocnych-nerwach?page=538

nie widać dołu, robią nad kulkami różane obłoki.
Kuba 15:59, 27 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Cóż ja czytam, nie będzie cię 3,12???

wstyd przyznać ale nie
rewię na lodzie obiecałam córce a wtedy jest najbliżej nas
Kuba 16:02, 27 lis 2016

Matylda napisał(a)
Witam, bardzo ładny ogród, przejrzałam Twój wątek, wprawdzie pobieżnie od połowy, głównie pismo obrazkowe. Będę obserwowała dalej. Ciekawa jestem co wymyślisz na Twoje przedpłocie, bo chyba coś wspominałaś, że masz je w planach w przyszłym roku.

Miło mi Cię gościć
Jakoś mało myslę teraz o ogrodzie, ale wierzę że jeszcze mi pozytywnie odbije
Na przedpłociu od lat marzę o umbrach, a reszta to pewnie będą zwykłe wypełniacze, ale zamierzam się inspirować przedpłociem u AnyArt
pozdrawiam gorąco
Anda 16:05, 27 lis 2016

Uuu, właśnie doczytałam, że róże Cię wkurzają. Wiesz, jest tyle odmian. Może po prostu nie trafiłaś z odmianami, albo za dobrze je karmisz Nie skreślaj wszystkich tak od razu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kuba 16:06, 27 lis 2016

inka74 napisał(a)
Ewcia - róż nie przekreślaj jeszcze. Może rozwiązaniem byłoby schowanie je za bukszpany tak jak u Gabisi - https://www.ogrodowisko.pl/watek/2260-ogrod-dla-roslin-o-mocnych-nerwach?page=538

nie widać dołu, robią nad kulkami różane obłoki.

o tak, u Gabisi podobają mi się bardzo, tyle że nie bardzo mam możliwość tak ich posadzić, u mnie są szersze rabaty, co wbrew pozorom przeszkadza, bo mam naćpane roślin żeby wypełnić powierzchnię i te róże tylko dodają chaosu; ale myślę dalej
trochę mnie jeszcze korci żeby jej wsadzić do donic i postawić blisko tarasu- tu je mogę oglądać i wąchać, i nie będą się tak mocno rozrastać; tyle że się wtedy zrobią jednoroczne a szkoda
Kuba 16:08, 27 lis 2016

Anda napisał(a)
Uuu, właśnie doczytałam, że róże Cię wkurzają. Wiesz, jest tyle odmian. Może po prostu nie trafiłaś z odmianami, albo za dobrze je karmisz Nie skreślaj wszystkich tak od razu

uczciwie to róże mnie wkurzają na krzaku ale bukiet róż na stole uwielbiam
Anda 16:13, 27 lis 2016

Kuba napisał(a)

uczciwie to róże mnie wkurzają na krzaku ale bukiet róż na stole uwielbiam

Wiesz, przyznam szczerze, że niektóre moje róże też mnie tak doszczętnie wkurzyły, że idą out. Będzie miejsce na coś nowego
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ren133 09:26, 28 lis 2016

Pozdrawiam Ewuniu
Kuba 13:48, 28 lis 2016

Anda napisał(a)

Wiesz, przyznam szczerze, że niektóre moje róże też mnie tak doszczętnie wkurzyły, że idą out. Będzie miejsce na coś nowego

dokładnie, jak w dekalogu miejsce się zawsze przyda