Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę

_Martini_ 22:53, 26 mar 2017

Z tym kołem to zaraz mi się przypomniało jak z eM, my matematycy od siedmiu boleści, zebraliśmy się za mierzenie koła pod huśtawkę
Na ten plan się gapię, ale już mi chyba styki nie działają, za późno jest. Wrócę jutro
bdan 09:21, 27 mar 2017

Witam się w Twoim wątku, na pewno już u Ciebie byłam, ale nie wiem, czy się witałam.

Przepraszam bardzo, że na powitanie ośmielam się prosić o pomoc, ale
potrzebuję porady u mnie na str. 446, jakbyś znalazła chwilę to bardzo proszę o
podpowiedź.

Robię głosowanie za opcjami różanymi na nowej rabatce, a masz tę różę, którą biorę pod uwagę.
Ewik 16:19, 27 mar 2017

Dzieję się u Ciebie, już nie mogę sie czerwca doczekać i całość zobaczyć ☺
Zagajanka 19:03, 27 mar 2017

_Martini_ napisał(a)
Z tym kołem to zaraz mi się przypomniało jak z eM, my matematycy od siedmiu boleści, zebraliśmy się za mierzenie koła pod huśtawkę
Na ten plan się gapię, ale już mi chyba styki nie działają, za późno jest. Wrócę jutro

Najpierw miała być elipsa - to nawet sprawdziłąm na youtube jak to się kreśli, bo za nic nie mogłam sobie tego przypomnieć. Jak już się umęczyła po pachy z tymi wszystkimi linkami i promieniami, narysowałam ją w trawniku, to okazało się że za duża ta rabatka bedzie. I stanęło na krzatałcie zwykłego koła, narysowanego piaskiem w 10 minut...
Zagajanka 19:04, 27 mar 2017

bdan napisał(a)
Witam się w Twoim wątku, na pewno już u Ciebie byłam, ale nie wiem, czy się witałam.

Przepraszam bardzo, że na powitanie ośmielam się prosić o pomoc, ale
potrzebuję porady u mnie na str. 446, jakbyś znalazła chwilę to bardzo proszę o
podpowiedź.

Robię głosowanie za opcjami różanymi na nowej rabatce, a masz tę różę, którą biorę pod uwagę.

Byłam coś tam napisałam...
Zagajanka 19:05, 27 mar 2017

Ewik napisał(a)
Dzieję się u Ciebie, już nie mogę sie czerwca doczekać i całość zobaczyć ☺

To jest nas dwie Ale pewnie efekt robiący wrażenie to dopiero w przyszłym roku będzie...
bdan 09:24, 28 mar 2017

Janka a masz jakieś doświadczenie z różą Soul? Szukam dalej zdrowej
ren133 09:30, 28 mar 2017

Zagajanka napisał(a)

Nowa rabata została wyznaczona (piaskiem) i nawet zaczęłam ściągać darń, ale później moje plecy już odmówiły współpracy, a M. nie poczuwał się do pomocy, więc cóż, czekam aż znajdą się siły u mnie, czy chęć u niego

Na razie pierwsze róze wsadziłam wprost do trawnika. Kolejna dostawa bedzie prawie w całosci pod tę rabatę, więc nie ma wyjścia i trzeba będzie w końću ją przekopać:

Aha, miałą być elipsa, ale jest ostatecznie koło Elipsa byłą zdecydowanie za duża...

Ciekawa jestem tego zakątka
inka52 20:06, 28 mar 2017

WITAJ Janeczko
Kasia_CS 21:04, 28 mar 2017

Ale zmiany u Ciebie się szykują niedługo bardzo fajny masz ten pomysł na rabatę. Uwielbiam Twoj różany ogród