Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

19:15, 18 cze 2015
to ja tez się wypowiem a co

UWIELBIAM SIĘ NA TYM WĄTKU MĘCZYĆ!!!

i ogladać te "MOCNO NAPAĆKANE" rabaty

Olili 19:15, 18 cze 2015

OOO yolka wyprzedziłaś mnie ze stwierdzeniem o desce
ewa004 19:21, 18 cze 2015

Aniu a ja zagladam i bede zagladac i uwielbiam Twoja prywatę i Muminka i w ogóle wszystko
A ten kto te bzdury wypisuje to .....niech sie buja o i sie nagadałam
Kindzia 19:42, 18 cze 2015

Nie mam pytań...zawsze się jakieś bydle znajdzie, tylko przykro, że wśród nas...a mnie się wydaję, że tu wszyscy tacy mili i przyjaźni...
AlKa 20:58, 18 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Nie mam pytań...zawsze się jakieś bydle znajdzie, tylko przykro, że wśród nas...a mnie się wydaję, że tu wszyscy tacy mili i przyjaźni...

Kurcze też mam takie odczucia, każdy ma prawo do swojego zdania, ale dlaczego komus przykrośc sprawiać.
Anka nie przejmuj sie poprostu miej to w d.... zgodnie z napisem na kubku. Chyba sobie taki do pracy kupię.
malkul 21:00, 18 cze 2015

Aniu kochana jak to sie mówi
kładź na to lagę
i już.
ja mam wyj.... na takie głuputki
Bogdzia 21:01, 18 cze 2015

Zazdrosc gryzie bo nie ma tak ładnie a i watek nie tak popularny jak Ani.
Ensata 21:06, 18 cze 2015

Niby mało rzeczy mnie zaskoczy w internetsach, a jednak..Ile zawiści, złości i zazdrości musi być w osobie, której ogród się nie podoba, a jednak odnajdzie go w internecie, śledzi na bieżąco wątek. Ja się staram, ale wnuki mi umknęły, klepanie kotletów też. Ktoś musi być nie tylko nieszczęśliwy, to się zdarza, ale ma psychopatyczną osobowość. Reasumując, tylko pożałować nieszczęśnika
Mala_Mi 21:10, 18 cze 2015

Dziewczyny ja się nie przejmuje.. piszę tylko, że nie wszyscy są mili i przyjaźni.

Jednak dla miłych i przyjaznych będę tu tkwić jak opoka

Dzięki przyjaciołom z forum przetrwałam ciężkie chwile w życiu. Dzielimy się tu nie tylko problemami ogrodowymi, dzielimy się wszystkim.. Radościami i smutkami... i to jest piękne. Pomaga zwielokrotnić radość i ująć smutek.

I jedna osoba sfrustrowana i nietaktowna nie jest w stanie mnie zdołować... po prostu bardziej doceniam prawdziwych przyjaciół.. również tych pozyskanych na forum.

Będziemy dalej błąkać się w sztuce ogrodniczkowania. Chwalić, ganić.. doradzać Będziemy wymieniać się roślinkami, gościć siebie w naszych domach.. i mam tylko nadzieję, że takie "Danuty" (skąd pomysł akurat na takie imię-pseudonim??? wszystkie Danuśki to super kobitki) nigdy mnie więcej na wątku nie odwiedzą, a tym bardziej w domu.

Ile rzeczy trzeba mieć w d.. to siew głowie nie mieści

I moje napaćkane rabaty foty wieczorne.. nie miałam dziś czasu na ogród w dzień.

Ensata 21:12, 18 cze 2015

tak własnie sobie pomyslałam, ze szczupłe maja problem Ja luz, dużo zmieszczę)))