Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Sebek 22:51, 18 cze 2015

Nacieszyłem się obrazkami z Małą Mi jak i tymi z ogrodu Masz aż za ładnie, wiec niektórym ściska co nieco
marzena 22:57, 18 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Siewki białej oszczędzę.. pójdą do Was

Ania, do mnie też mogą iść ?! jeżeli tak to fantastycznie
mam nadzieję, ze jakoś sie z Mirą dogadamy i w końcu dojdzie do kameralnego spotkanka
ewsyg 23:01, 18 cze 2015

Ania, ja często do Ciebie wpadam bo bardzo lubię kwitnace, kolorowe kwiaty. Kiedyś, ktoś mi powiedział, że z gustem jest jak z tyłkiem - każdy ma swój Pozdrawiam
chelll 23:09, 18 cze 2015

malkul napisał(a)
Aniu - ta osoba nie koniecznie musi byc sfrustrowana i nietaktowna może się jej po prostu nie podobać wolno jej a nam wolno sobie w swoim watku pokazywac nawet gole pupy
Wolność Tomku

Aniu, malkul mnie uprzedziła. Ona ma prawo tak oceniać, my inaczej. I już Dzięki tej dyskusji obejrzała Twój odcinek programu. Z dumą, bo kilka roslin u mnie jest od Ciebie. No i na Ciebie spojrzałam inaczej, przecież się już trochę znamy Kiedyś pokonam te kilkaset kilometrów i zobaczę Twój ogród na żywo. Mam nadzieję, że mnie wpuścisz
Pozdrawiam!
Mirka 23:16, 18 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Prawda taka, że też mam pyszczycho niewyparzone i piszę zawsze co myślę...
Jednak osobiste wycieczki nie sprowadzam do .. stanu ogrodowego.. do gustu....

Wiem kto mnie tak obsmarował...... bardzo mi przykro bo ..
Moja mama mówi.. masz miękkie serce - miej twardą dupę. I to jest to..

I nie boli hejterowanie.. boli co innego..
Ale lista chętnych na rośliny jest otwarta.. wyśle pomimo wszytko

Jak lista otwarta to się wpisuję jeśli można
LewOgrodowy 23:52, 18 cze 2015

Ja potwierdzam swoją obecność na tej liście - orliki, mam nadzieję, nabierają ciałka.
A ten wpis, mimo że anonimowy, to chyba jednak przykro się robi, że ktoś ot, tak zieje nienawiścią. Cholera, o kwiaty być zazdrosnym? Boję się takich ludzi, bo niby nic, a jednak jakoś smutno. Teraz pewnie czyta to i się cieszy, że udało się wywołać ferment... Za mocno napaćkane, a wchodzi tu nadal, bo wie co się w wątku dzieje. Ja przeglądając wątki, zaznaczam te, z których wyniosę najwięcej informacji przydatnych dla siebie, dla mojego ogródka. Jeśli widzę, że dany wątek to zupełnie nie moja bajka, to nie śledzę, nie wchodzę, a nie pyszczę, że beznadziejnie i napaćkane czy tam za łyso. To chyba taki typ, że jak komuś nie dowali, to chora/y. Znawca od siedmiu boleści. Gratuluję odwagi i obszernej wiedzy ogrodniczej. Nic tylko otwierać swoje biuro projektowe.
Złagodziłam ten post, zanim go wysłałam. Właśnie w takich ludziach nie lubię tego, że w kontakcie z nimi wychodzą ze mnie takie złe cechy.
Mala_Mi 05:53, 19 cze 2015

Mala_Mi 05:53, 19 cze 2015

marzena napisał(a)

Ania, do mnie też mogą iść ?! jeżeli tak to fantastycznie
mam nadzieję, ze jakoś sie z Mirą dogadamy i w końcu dojdzie do kameralnego spotkanka

Do Ciebie tylko odbiór osobisty
Madzenka 07:06, 19 cze 2015

Aniu uwielbiam Twoje rzekome "napaćkanie" i projektowanie łopata. Uwielbiam tez Twoja niewyparzona bużkę !
Anita1978 07:11, 19 cze 2015

Białe napastnice cudne....czarny humor - rozbawiła mnie ta roślinka..... Inne rzeczy przemilczę bo szkoda słów
Ja tam uwielbiam twój ogród- w realu jeszcze ładniejszy