Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Mathildis 22:09, 19 lip 2015

Madzenka napisał(a)

Odpowiem za Anie budleje kwitna co najmniej 1,5 miesiaca pod warunkiem ze systematycznie wycina sie przekwitłe kwiatostany. U mnie kwitły obficie bez zadnych ceregieli , ho ostre ciecie wiosna i nawoz na wiosne i latem

To faktycznie dość długo, ale jak widać i w tym wypadku w opisach mocno przesadzili
Marzenko a konkretniej jaki nawóz dajesz? jakiś długo działający? czy może w płynie?
marzena 22:14, 19 lip 2015

zdjęcie w wodzie - ocenzurowane super, mały jest naprawdę uroczy, mogłam się przekonać

jak oglądam Twój ogród na zdjęciach Miry i także Twoich, to nie do końca poznaję...po prostu tyle masz zakątków, roślin, że nie sposób wszystkiego zauważyć podczas spacerku po nim, zwłaszcza jak się cały czas rozmawiało co prawda właśnie o roślinach...ale to przecież temat rzekaaaaaaa...
Zeta 23:20, 19 lip 2015

Ania jak u Ciebie z burzami??? Bo do nas idą te z Rzeszowa
Ranyyy coraz gorsze te burze....
Konstancja30 23:28, 19 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

To sie nazywa radocha w czystej postaci
Skoki

"Worki" czyli bąbelki z napowietrzania wody od filtra

niesamowite ile radości jest w Muminku ... i teraz dowlokę się do sypialni z usmiechem bo przecież zaraził i pewnie na całą noc mi zostanie ...

yhm ... oczywista oczywistość kfffiatki też masz ładne ... ... ale od kiedy najsłodszy ze słodziaków wkroczył ... no cóż jest bezkonkurencyjny

melduje, ze tojeść zachwyca !!! oszalała ... bossska jest w łanie reprezentacyjnym przed "rezydencją "
Mala_Mi 23:34, 19 lip 2015

Zeta napisał(a)
Ania jak u Ciebie z burzami??? Bo do nas idą te z Rzeszowa
Ranyyy coraz gorsze te burze....

Synus dzwonił że u niego piekło i bym wszystko co się da chowała. Kompy wyłączyłam,donice na ziemie z parapetów, parasol schowalam i materace z basenu... i patrze w niebo mieszając dżem z wiśni. Jedna burza idzie z prawej a druga z lewej. Wieje, błyska, grzmi...ale nie jest tragicznie..... ale dopiero się zaczęło...

Wracam do dżemu bo na tel. To nie pisanie i czytanie.
Sebek 23:38, 19 lip 2015

Jak patrzyłem dziś w TV co się dzieje w Polsce to chyba wolę mieć sucho w ogrodzie... Trzymam kciuki, by tylko u Ciebie popadało, bez dodatkowych atrakcji...
Mala_Mi 23:42, 19 lip 2015

Konstancja30 napisał(a)

niesamowite ile radości jest w Muminku ... i teraz dowlokę się do sypialni z usmiechem bo przecież zaraził i pewnie na całą noc mi zostanie ...

yhm ... oczywista oczywistość kfffiatki też masz ładne ... ... ale od kiedy najsłodszy ze słodziaków wkroczył ... no cóż jest bezkonkurencyjny

melduje, ze tojeść zachwyca !!! oszalała ... bossska jest w łanie reprezentacyjnym przed "rezydencją "

Te radość trzeba widzieć na żywo.... wszystko sam.... i bez przerwy gada.... wulkan radosnej energii. Można sie popłakać ze śmiechu. Dziś mial kolege rok starszego do towarzystwa.... to było dopiero... Kazałam Mackowi pokrecic kamerka... zmontuje filmik to ci Ciociu podeślę... takich momentów nie można zgubic. I nauczył sie wode wypluwać... i nie wypija litrow jej z basenu i nie krztusi sie co minute. Z dnia na dzien idzie coraz lepiej. Dzis juz pilnowalam go stojac tylko w basenie...bez chodzenia za nim. Smiga po nim sam jak chce.
I chrzanic ze nie o kwiatkach pisze....
Boziu dzem....
Konstancja30 23:51, 19 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

Te radość trzeba widzieć na żywo.... wszystko sam.... i bez przerwy gada.... wulkan radosnej energii. Można sie popłakać ze śmiechu. Dziś mial kolege rok starszego do towarzystwa.... to było dopiero... Kazałam Mackowi pokrecic kamerka... zmontuje filmik to ci Ciociu podeślę... takich momentów nie można zgubic. I nauczył sie wode wypluwać... i nie wypija litrow jej z basenu i nie krztusi sie co minute. Z dnia na dzien idzie coraz lepiej. Dzis juz pilnowalam go stojac tylko w basenie...bez chodzenia za nim. Smiga po nim sam jak chce.
I chrzanic ze nie o kwiatkach pisze....
Boziu dzem....

jak przypaliłaś to z obowiązku zjem bez protestu ...

przyślij koniecznie ... tym, że pływa lepiej ode mnie troszkę się zestresowałam
an_tre 23:56, 19 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Muminek cukiereczek.
Przywaliłas tą cenzurę jak majtki z golfem
Bogdziu trafnie to ujęłaś
ale z naszej Ani kokietka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 00:08, 20 lip 2015

an_tre napisał(a)
Bogdziu trafnie to ujęłaś
ale z naszej Ani kokietka

Nie kokietka tylko jakaś mądra poleci znów do Mai i napisze ze swoje stare wdzięki pokazuje. Ja nie celebrytka by robić skandale w celu bycia na fali. Takie wpisy tylko mi naganiaja cichych podgladaczy.... a ja tu towarzysko jestem. PO co mi tu łowcy tanich sensacji.
Pogrzmiało, postraszyło... i nawet nie podlało.