Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

jolanka 21:44, 13 cze 2017

Ale serial opuchlakowy Brrr
Mam nadzieję, że nie będę musiała wytaczac takiej amunicji.
Makusia 21:57, 13 cze 2017

Piękne masz róże i aż dziwne, że to Twoje ulubione kwiaty, bo po innych nie widać mniejszej ilości uczuć, ktorymi je darzysz ☺
Jak myślę o Twoich rododendronach, to gdybyś napisała, ze zajmują najważniejsze miejsce w Twoim ogrodzie, też by mnie to nie zdziwiło, bo są piękne
elka_ 23:12, 13 cze 2017

mirkaka napisał(a)

Urzekające zestawienie kolorów! Wszystkie rośliny takie dorodne, widać, że im dobrze ciebie

U mnie coś zżera wyłaniające się liście dalii, nie mogę namierzyć co Może to też opuchlaki?
mirkaka 18:42, 14 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)

Myślę, ze to będzie ładnie wyglądać, tam po drugiej stronie lawendy i potem między w tle między kocimiętka a peonią

Zeby skopiowac, muszę najpierw nabyć tę cudną białą peonię- mam tylko różowe odmiany. Kocham peonie.. te pudrowo różowe tez ubostwiam

Piwonie kupuję zawsze w jakimś markecie ogrodowym, czasami są pomyłki, ale ta biała pojedyncza kupowana w tym roku i bez pomyłki I zakwitła
mirkaka 18:43, 14 cze 2017

jolanka napisał(a)
Ale serial opuchlakowy Brrr
Mam nadzieję, że nie będę musiała wytaczac takiej amunicji.

Chciałabym aby ten serial się skończył raz na jutro
mirkaka 18:46, 14 cze 2017

Makusia napisał(a)
Piękne masz róże i aż dziwne, że to Twoje ulubione kwiaty, bo po innych nie widać mniejszej ilości uczuć, ktorymi je darzysz ☺
Jak myślę o Twoich rododendronach, to gdybyś napisała, ze zajmują najważniejsze miejsce w Twoim ogrodzie, też by mnie to nie zdziwiło, bo są piękne

Marto, bo ja o rodki dbam, zależy mi żeby były zdrowe i piękne tak jak wszystkie rośliny które mam, ale róże .. to bajka, ten kwiat, zapach, kolor, różnorodność.
mirkaka 18:50, 14 cze 2017

elka_ napisał(a)

Urzekające zestawienie kolorów! Wszystkie rośliny takie dorodne, widać, że im dobrze ciebie

U mnie coś zżera wyłaniające się liście dalii, nie mogę namierzyć co Może to też opuchlaki?

Jeśli wżery są takie głębokie, wąskie i pokręcone to opuchlaki ale ja obstawiam że dalie jedzą Ci ślimaki, pewno te łysole które chowają się i ich nie widzisz. Posyp niebieskie granulki albo podłóż deseczki jak przy opuchlakach, ślimaki też się pod nimi chowają.
agnieszka_m 18:56, 14 cze 2017

Mirko kotki nie niszczą Ci kocimiętki???
zbigniew_gazda 19:23, 14 cze 2017

Ładne piwonie ale róże cudne. Mają tyle pąków że szok.
Kasia_CS 22:14, 14 cze 2017

mirkaka napisał(a)

Piwonie kupuję zawsze w jakimś markecie ogrodowym, czasami są pomyłki, ale ta biała pojedyncza kupowana w tym roku i bez pomyłki I zakwitła

Na razie do mojej kocimiętki dobrałam to co mam na chwilę obecną i to też może fajnie zagrać (choć nie wykluczam,że powtórzę Twój zestaw, jak nabędę rzeczoną peonię )

Mam kocimiętki wysokie Six hills giant i przed nimi będą kule tujek Mirjam, które choć może nie tak energetycznie limonkowe, to też są w zbliżonym kolorze No i wreszcie coś trwałego na zimę będzie