Fajnie połączyłaś jadalne z ozdobnymi. Muszę mojego jarmużu poszukać, bo zaginął gdzieś w gąszczu na rabacie
Wiesz co… fajna górka całość slicznie wyglada Fajny kolor floksow ? Jakie to ? Z tą żółtą trawką super
Dziękuję za spełnienie mojej prośby. Miałam w pamięci to żółto - niebieskie zestawienie. Chociaż dzisiaj nie wiem co bardziej mi się podoba: czy ta rabata czy te ogniste kolory czy warzywnik w sąsiedztwie kolorowych hortensji. Nasionko chabra może ptaki przyniosły.
Pięknie z dalszej perspektywy ta rabata ułożona piętrowo. Jest taka w punkt.
WAW. Jak kolorowo, cudnie I Boba to roślinnie Łany lili, floksów, i chyba dzielżanów ? Imponujące widoczki
Właśnie miałam zacytować te zdjęcia, ale Ania mnie ubiegła. Przepiękne kolorowe, bardzo energetyczne rabaty. Hortensje z jarmużem też super, zresztą u Ciebie każdy zakątek zachwyca.
Bosko to wygląda ❤️
Dziękuję Mirko za informacje u mnie o podlewaniu moich rodków. Będę starała się tak robić jak mi napisałaś. Pozdrawiam serdecznie.
W całym ogrodzie na bogato Piękne zestawienia kolorystyczne i rabat ognistych, i spokojnych. Pięknie już u Ciebie kwitną hortensje, moje dopiero się rozkrecają.
Ogrod wyjatkowo radosny Nie wiem jak ty zmieściła tyle kwiecia