Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:36, 05 gru 2016

No i nie wiem może dać jednak te Green Jewel, a może jednak np. Meteor Red?
natka098 08:09, 06 gru 2016

Jak dasz bordowe drzewko to ja bym dała jednak green jewel bo chyba ładnie rozjasnia rabate.
Iwk4 08:32, 06 gru 2016

To super z tym zadołowanym drzewkiem. Będzie tu pasować.
A może te jeżówki?
http://www.sklep.bylinowyraj.pl/sklep/jezowka_-_echinacea/milkshake
Ma je Justynka z Kolorowej Piaskownicy.
Ja bynajmniej na te zacieram rączki.
Meteor red mam i jakoś kolorem do bordowego mi nie pasowały. 3 razy w sezonie zmieniałam im miejscówkę. I chyba jeszcze raz je przesadzę wiosną.

Margerytka40 09:32, 06 gru 2016

Śmieszne bo ja właśnie studiuję Twój wątek i gdzieś mignęła mi ta Twoja śliwa ,też chciałam ją zaproponować. Ja mam taką nie . Jestem nią zachwycona.

Dominika11 09:43, 06 gru 2016

widzę, że cos planujecie
ren133 09:47, 06 gru 2016

Green Jewel
ag_zie 10:46, 06 gru 2016

Aniu, a rajskie jabłonie ładnie kwitną a jesienią i zimą mają jabłuszka - u siebie planują mieć tylko jeszcze nie wiem jaką ...
Gruszka_na_w... 12:12, 06 gru 2016

AnnaCh napisał(a)
[b]
A co powiecie dziewczynki na to, że mam zadołowaną w doniczce Pissardi? Wygląda na taką nie szczepioną, kupiłam wiosną w Janinie i nie miałam co z nią zrobić, wsadziłam do donicy i tak stoi Do tego te jeddelohy i bardzo chciałam się w tym miejscu zajeżówkować, ale to chyba wtedy nie te Green Jewel, tylko jakieś różowe, bordowe, nie? NA Green Jewel jeszcze znajdę miejsce

Świetnie się zdarzyło. Jeżówki mogą być i różowe i białe, nawet te bezodmianowe- purpurowa i white swan. Ekonomicznie A kolorystyczne nawiązanie do żurawek i berberysów jak najbardziej byłoby.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Sylvana 12:23, 06 gru 2016

Ja mam jabłoń rajską Royalty....i nie polecam...kwitnie ładnie i wiosną ma ładne czerwone liście, ale potem jakoś zasychają w lecie i zaczynają opadać a jesienią wygląda tak, że co roku się do niej z piłą podkradam. Jabłuszek całe 5 suchych rodzynek na całym drzewie.....ale może tylko u mnie ona taka nie fajna jest.
ag_zie 12:30, 06 gru 2016

Sylvana napisał(a)
Ja mam jabłoń rajską Royalty....i nie polecam...kwitnie ładnie i wiosną ma ładne czerwone liście, ale potem jakoś zasychają w lecie i zaczynają opadać a jesienią wygląda tak, że co roku się do niej z piłą podkradam. Jabłuszek całe 5 suchych rodzynek na całym drzewie.....ale może tylko u mnie ona taka nie fajna jest.
o widzisz cenna inforamacja