Wrzuciłam pomysł i się zmyłam na imieninki do teściowej, a tu u mnie taki ruch

Cieszę się bardzo na taki odzew
Natka, późny start mi nie przeszkadza, to południe, to nawet lepiej, jak wczesną wiosną nie będzie jeszcze liści
Kasiu, a mi się one tak podobają...
Ania, szczerze mówiąc, to jak tata ułożył tę kostkę i zrobił zatoczkę, to od razu zaświtała mi w głowie tam łezka

Muszę tylko jemu jeszcze o tym powiedzieć, bo M to się prawie na wszystko zgadza

Umbry jako zamiennik mogłyby być, ale one chyba szersze rosną? Gumbale z tego co kojarzę drogie, a ja budżet na przyszły rok już mam nadwyrężony, nie chcę, żeby M mi na zawał zszedł

Globosuma mam od frontu, chciałam coś innego

Ja Twoje Green Jewel tez uwielbiam
Ewa, muszę poczytać o tym ph, jak coś, to będę musiała poszukać innych kulek, ale takie nie kwaśne to chyba tylko buksy i cisy zostają
Jola, no platana pięknego to pamiętam ze spotkania u Nikity

A obok tych Jedelohów coś Ci rośnie?
Renia, ja wiem, że Ty tylko buksy
Z tymi cisami to tak początkowo myślałam, że zrobię z kilku kulki

Zobaczę na wiosnę jak będzie z ich przetrwaniem, policzę ile mi jeszcze na żywopłot dalszy potrzeba i może część pociacham

A zapomniałam, że mam jeszcze dwa w doniczkach do ciachania
Mirelka, ale ja właśnie chcę duże drzewa

Brakuje mi ich na działce, będzie też trochę cienia

Co do kulek, to mam danice, a raczej miałam na froncie, bo mi je chyba pędraki zeżarły

Na wiosnę podejmuję z nimi walkę...
Lampki na baterie są też zewnętrzne, ja swoje powieszę albo na klonie od frontu, albo na wianku

Popatrz po marketach, teraz tego dużo jest, w Auchanie był spory wybór
Jola, jak to nie jesteś? Dla mnie jesteś, bo masz piękny ogród
Kasiu, myślę, że nawet dłużej niż do wiosny, nie wiem czy dam radę zrobić wszystko co sobie zaplanowałam. Myślę, że realnie to będzie późnym latem. Do lipca trochę muszę wyhamować i zająć się czymś innym.
Jana, dzięki za oddany głos

A na co być stawiała?
Iwonka, dzięki za info. Nad katalpą już myślałam od frontu i ostatecznie wybrałam klona Globosum. Zapytam Małą Mi
Tereniu, no właśnie te ich wielkie liście
Asiu, a co w reprezentacyjne miejsce?